Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
14.05.2024
21 aastane ja 195 cm pikkune suur äär jõudis Viimsi ridades lõppeval hooajal Paf Eesti-Läti Korvpalliliigas, enne põlvevigastust mängida 12 mängu, kus teenis pea 23 minutit mänguaega, millega viskas 6,4 ...
Kommenteeri
13.05.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
13.05.2024
Info suviste treeningute ja suvelaagrite ning 2024/2025 hooaja kohta, sh: treeningrühmad, liikmemaksu määrad jms.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Korvpalliklubi Viimsi võitis nädalavahetusel välja mängitud kolmest noorte Eesti meistritiitlist kaks ja teenis lisaks ühe teise koha! (0)
07.05.2024

Nädalavahetuse kolmel päeval Jüris toimunud noorte Eesti Meistrivõistluste finaalturniiril oli Korvpalliklubi Viimsi esindatud kõigis kolmes poiste finaalis, vastavalt reedel U12, laupäeval U19 ja pühapäeval U14 vanuseklassis.

Esimese, reedel toimunud poiste finaalis jooksid väljakule põhiturniiri kaotuseta läbinud KK Viimsi U12 poisid, mines vastamisi põhihooaja seitsmes Viljandi SK/KK QUERCUSega.

Finaalis panime oma paremuse maksma, kaotades küll avaveerandi ühe punktiga, kuid võites teise veerandi 22:9 ning tagasitulekut Viljandi võistkond enam ei suutnud. 56:41.

Meeskona treener Tarmo Kapper, “Nii nagu läbi terve hooaja, nii ka finaalis keskendusime enne mängu ja ka mängu ajal enda sooritusele. Tähtis oli ise omad asjad korrektselt ära teha. Saan poise kiita, et nad said pingega väga hästi hakkama ja kohati mängisime väga head korvpalli. Kiidame ka vastaseid võitlusliku mängu eest. Igati tubli, finaalivääriline mäng mõlemalt meeskonnalt.”

Meie parimatena viskasid Grant Köster 18 punktiga ning Josten Laast 17 punktiga, kes valiti ka vastavalt

Josten Laast võistkonna parimaks ning Grant Köster kogu finaali parimaks mängijaks

 

 

2023/2024 hooaja Eesti meistri U19 noormeeste vanuseklassis selgitasid välja Reinar Halliku KK/Vinni vald  ja KK Viimsi meeskonnad.

Täismaja võõrustanud Jüri Spordihoones nähti finaali täie raha eest. Mängu esimest poolaega alustas paremini Reinar Halliku KK meeskond, kes avapoolaja võitis 49:37. Kolmandale veerandajale tulid aga riietusruumist selgelt paremini välja  Dmytro Kolomyichenko ja Joosep Indermitte hoolealused, võites kolmanda veerandaja 20:11. Viimane neljandik kulges punkt-punktis, kuid mängu lõpp ja seega meistritiitel kuulus sel aastal RHKK/Vinni vald meeskonnale. 76:80.

Viimsi meeskonna parimaks valiti 29 punkti visanud Gerrit Lehe.

Meeskonna treener Dmytro Kolomyichenko, “Nagu oligi eeldada oli finaal väga närbviline ja võitluslik. Mängu alguses olid poisid ülehäälestunud ja see mõjutas otsuseid ja sooritust. Kui sellest üle saime ja rahunesime, siis järgmiseks kohtasime veidi ebastandardset maa-ala. Aga ka sellest saime jagu ning tulime mängu tagasi ning läksime ka mängu juhtima kuid otsustavatel hetkedel ei olnud õnn sel korral meiega. Aga eks ka ise eksisime. On raske võita finaali, kui eksisime 12 vabaviskel ja sel õhtul ka vabadel kolmestel. Aga õnnitleme ja oleme uhked meie poiste üle, nad näitasid iseloomu võideldes finaali viimase sekundini.”

 

 

U14 vanuse meistritiitli peale alustasid heitlust Kiili SK/Rae Spordikool ning meie Kesklinna KK.

Finaalturniirle väärika punkti pannud maiuspala läks peale esimest veerandaega 21:13 juhtima Kiili SK võistkond, suurendades ka eduseisu ka teisel veerandajal ja minnes poolajale vastu juba 45:33 eduseisus. Riietusruumist tulid energilisemalt välja Martin Toomase ja Aleksei Ertti hoolealused, tehes  tugeva tagasituleku, võites kolmanda veerandaja 28:17 ning neljanda hoolimata mitme juhtmängija viiendast veast 25:17. Lõpuvile kõlades olid tablool numbrid 86:79.

Meeskonna treener Martin Toomas, “Tasavägine hooaeg sai väärika, väga põneva lõpu. Pean kiitma mõlemat finaalis osalenud võistkonda, kes pakkusid suurpärase korvpallietenduse. Olen väga uhke meie poiste üle, kes on kõvad võitlejad ja spordimehed!”

Meie võistkonna parimaks mängijaks tunnistati Mathias Jaani (21 punkti, 9 lauapalli).

Finaali MVP-ks valiti meie Karl Heinrich Habak, kes viskas finaalis 17 punkti ning võttis 6 lauapalli.

 

 

Aga sellega pole hooaeg ja EMV medalimängud meie jaoks veel lõppenud.

Kesklinna KK U13, treener Aleksei Ertti,  vanuseklassi poisid mängivad reedel 10.mail Jõgeval toimuval finaalturniiril pronksmedalitele. Viimsi, treener Joosep Indermitte, sama vanad poisid lõpetasid hooaja 7.kohal, kaotades veerandfinaali klubisiseses derbis just Kesklinna poistele.

Viimsi U16 poisid, treener Kaarel Traumann, lõpetasid hooaja 5.kohaga, kui veerandfinaalis jäädi mõlemas mängus kõige napimalt alla Pärnule.

Kesklinna KK U14 tüdrukud, treenerid Maarja Sillamaa ja Martin Toomas, saavutasid 8.koha, jäädes veerandfinaalis alla hilisemale meistrile BC Star/Tallinna Kalevile.

 

Korvpallikklubi Viimsi tegevjuht Tanel Einaste, “Kindlasti tegid mängijad ja treenerid head tööd läbi terve selle hooaja. Samas saavad kõik aru, et nendele tulemustele ei pandud alust mitte eile, eelmisel nädalal, kuul ega aastal vaid see on mingi pika protsessi tulemus. Pikemalt refletioon 22 aastale, lühemalt 6 aastale. Seda nii treeneritetiimi komplekteerimise ja arengu sh noortekorvpalli juhtide tööle, aga kindlasti ei saa alatähtsustada 6 aastat tagasi toimunud oma kodusaali kolimist. Alates sellest hetkest saime tõsta treeningmahte, pidada võistlusi, saal on alati hoitud ja puhas, uskuge, see erineb märgatavalt meie varasemast kogemusest ja tingimustest. Erinevalt ärist tuleb noortespordis “revenue” aastate pärast ja seni peab investoril olema usku ja sihikindlust see tulemus ära oodata. Hetkel näemegi, et meie 6 ja 10 aasta tagused  “investeeringud” ja otsused on hakanud “kasumit” tootma ja same neid vilju nautida.”

 

 

 

 VAATA

  • Galerii U12 finaalist SIIN
  • Galerii U19 finaalist SIIN
  • Galerii U14 finaalist SIIN
  • Järelvaata mänge SIIN

 


 

Loe täpsemalt SIIN

 

 

 

Klubi võistluvarustus ning vaba aja tootesari, sh T-särgid, pusad, dressipüksid, joped ja seljakotid on saadavad teamsport.ee e-poes! 

Vaata täpsemalt ja telli SIIN

 

Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...