Meditsiiniseadmete turustaja Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes

Linus Medical tegutseb kõigis kolmes Balti riigis ja Soomes ning tegeleb kaasaegsete ja innovatiivsete meditsiiniseadmete turustamisega.

Hindame äritavasid, mis toetavad tugevat kogukonda, tervislikku keskkonda ja kultuuriväärtusi nii praegu kui ka tulevikus.

Veebipood ja koondinfo

Siit leiate meie veebipoe toodetele, mida saate kohe tellida või päringuvormi Tervisekassa soodustusega toodetele ja värskeimad blogipostitused.

Elu stoomiga

Kui Sulle on rajatud stoom ja soovid proovida Convateci stoomitooteid, siis pöördu sellele lehele. Jagame ka kasulikke nõuandeid.

Diabeet

CGM.ee (Medtrum tootesari) on loodud diabeedi toodete ja uudiste infokanaliks inimesele või tervishoiutöötajale, kes väga lähedalt puutub kokku diabeediga:

Haiglatooted

Turustame laias valikus tooteid haiglatele. Hulgimüügiks ja hinnapakkumisteks palun võtke ühendust kontori üldnumbril 661 9855 või kirjutage infoEE@linusmedical.com.

Unehäired

Pakume obstruktiivse uneapnoe (OUA) raviks püsiva positiivrõhu süsteemi (CPAP). Ravi seisneb õhu suunamises hingamisteedesse nina- või näomaski abil.

Stoomihooldus

Turustame Balti regioonis laias valikus juhtivaid Convateci stoomihooldustoodete kaubamärke. Hulgimüük, info ja tellimine:

Apteegitooted

Turustame laias valikus tooteid apteekidele. Hulgimüügiks ja hinnapakkumisteks palun võtke ühendust kontori üldnumbril 661 9855 või kirjutage infoEE@linusmedical.com.

Haavaravi

Laias valikus haavaravitooteid Convatecilt. Haavasidemed, silikoon ja hüdrokolloidplaastrid. Kirjutame ka haavaravi kaasaegsetest põhitõdedest!

©Linus Medical OÜ

Foorumi Ärikeskus
Narva mnt. 5, 10117 Tallinn
Telefon: +372 661 9855

Tasuta infoliinid:
Toodete infoliin: 800 3030
Diabeeditooted: 800 7070
E-N 9:00 – 16:30 R 9:00 – 15:30
L ja P suletud

Creditinfo_märgis koda.ee
Usalduslogo