Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.04.2024
Teine veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu peeti eile Viimsis. Mängu oli tulnud vaatama 483 inimest, mis tähistas ka tänavuse hooaja publikurekordit.
Kommenteeri
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Lõppes Viimsi Skill Camp 2023 (0)
10.07.2023

Reedel sai 3x3 turniiridega lõpu esmaspäevast reedeni väldanud noorkorvpallurite inidviduaalsele arengule suunatud Viimsi Skill Camp. Laagrist võttis kahes vanusegrupis osa kokku 45 noorkorvpallurit ja laagrit juhendasid Viimsi/Soortland meistriliiga meeskonna treenerid.

Viide laagripäeva mahtusid nii korvpalli tehnika- kui ka kehalise ettevalmistuse treeningud kaks korda päevas, millele mahtus ühine lõunasöök. Korvpallitreeningud keskendusid lisaks mängija individuaalseletehnikale ka mängija individuaalsete otsuste tegemisele. Treeninguid juhendasid mesirtiliga meeskonna Viimsi/Sportland treenerid Dmitry Kolomyichenko ja Valdo Lips, Viimsi duubelmeeskonna treener Joosep Indermitte ning kehalise ettevalmistuse treener Asko Meiner.

Iga laagris osaleja sai nimelise Nike korvpallivormi.

 

Hans Norman Normak, vanema vanuseklassi osaleja, "Mulle Viimsi Skill Camp väga meeldis. Trennid olid hästi koostatud ja iga elemendi peale mõeldud nii ÜKE kui ka korvpalli osas".

Tarmo Kährik, noorema vanuseklassi osaleja lapsevanem, "Küll pikkade ja intensiivsete sessioonidega päevad, kuid kokteilina drill-mäng-võistlus-meelelahutus näis kõrvaltvaates tasakaalus ega lasknud väsimuse foonilt ka vaimul närtsida. Aktiivne ja kasulik nädal ning üldine aura osalenute seas oli samuti hea. Kokkuvõttes positiivne algatus ja kordaläinud üritus."

Treener Joosep Indermitte,"Treenerid jäi campi nädalaga väga rahule. Kõikide poiste üle võib uhke olla, koormus 5 päeva jooksul oli väga suur, kuid poisid näitasid vâga head energiat ja tahtmist oma oskusi lihvida ning parandada. Kuna suur enamus poistest olid meie klubist, oli väga positiivne näha,et olenemata vanusest, kõik poisid said hästi läbi ja suutsid 5 päevaga ühtse ja kokkuhoidva treeningrühma luua."

Laagri peakorraldaja Märt Rohlin,"Väga tubli töö klubi ja treenerite poolt, et suvel lastele sellise võimaluse välja pakkusid. Laagri energia ja õhkkond oli hea ja usun, et kõik said endale siit midagi kasulikku kaasa. Kindlasti kohtume juba järgmisel suvel, ehk kindlasti plaanime sarnaste laagritega jätkata."

 

VAATA

  • Fotogaleriisid SIIN

 

TULE KOSSU MÄNGIMA!

Kõikidele uutele mängijatele on suvetreeningud TASUTA!

Vaata ja registreeru tasuta treeningutele https://www.kesklinnakk.ee/

 

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...