Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
30.04.2024
Kolmas veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu toimus Tartus ning Viimsi läks endast kõike andma, et seeria jätkuks. Teine mäng näitas, et noor Viimsi meeskond oli lõpuni mängus sees ja ...
Kommenteeri
29.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri
29.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsis toimus BBBL, ehk Poiste Balti Korvpalliliiga U16 vanuseklassi turniir, kus osalesid Eesti, Läti, Leedu, Soome ja Rootsi meeskonnad (0)
08.02.2024

Turniiri korraldaja KK Viimsi sõnul oli BBBL turniir väga hea väljund võrrelda ennast naaberriikide samaealiste poistega ning näha ja kogeda erinevaid stiile, mida teiste riikide võistkonnad harrastavad. Turniiril olid kohal välismängijad meie naaberriikidest Lätist, Leedust, Soomest ja Rootsist. Kokku 100 väliskülalist.

KK Viimsi noortekorvpalli juht Kaarel Traumann jäi väga rahule, et see turniir üle pika aja taas toimus: “Pärast covidi perioodi oli meil üle pika aja jälle meedliv võimalus, aga ka suur vastutus nii suurt turniiri võõrustada. Lisaks sportlikule poolele tahaksin välja tuua spordi kui turismitööstuse olulisuse, kui tõime Viimsisse ligi 100 väliskülalist, kes siin 2-3 päeva majutusid, sõid ja muid tooteid ning teenuseid tarbisid.”
Kaarel jätkab: “Sel korral said kodupubliku ees mängida U16 poisid. Kuigi viimasel hetkel langes ära üks Läti võistkond, kelle asendasime oma klubi poistega, siis suures plaanis möödus turniir ilma suuremate tagasilöökideta. Seni oleme saanud osalenud meeskondadelt ainult positiivset tagasisidet. Mõlemad meie võistkonnad said tunda nii võidurõõmu kui kaotusekibedust ning kokkuvõttes võime ka mängulise poolega rahule jääda. Lisaksin veel juurde, et ainult Eestis mängides on kõik võistkonnad ja mängijad tuttavad ning kõigil on teada, mida kelleleltki oodata. Rääkides tulevikust, siis nimeliselt ma ei hakkaks kedagi välja tooma, aga kindlasti on meil mängijaid, kellel on lootust jõuda meie meistriliiga võistkonda ja kaugemalegi. Selles vanuses poiste jaoks on kriitiline aeg alles tulemas, kus on vaja veel paremini ühendada õpinguid ning ka suuremaid treeningmahtusid. Eks aeg näitab, kellel jätkub tahtmist oma unistuste poole püüelda.”

 

Väliskülalised jäid rahule tipptasemel korralduse, spordikeskuse võimaluste kui majutuse ja toitlustusega, turniiri tasemest rääkimata. “Mängud olid täpselt sellised, mida otsisime. Füüsilised, teravad ja võitluslikud kvaliteetsete vastaste vastu. Meid pandi proovile kõigis viies mängus ja mul oli hea meel näha meie edusamme meeskonnana Skandinaavia ja Baltikumi konkurentsis. Võrreldes koduliigaga oli huvitav end proovile panna mängudes, mis olid erinevad just kiiruse ja füüsilisuse poolest,” kommenteeris Tapiolan Honka treener Hussain Dassouki.

 

Info osalevate meeskondade, mängude, tulemuste, tabeliseisu ja muu kohta SIIN

 

Noorteturniiri toetasid Viimsi vald, Kultuurkapital, Lavendel Spa Hotel.

Koostööpartnerid Eesti Korvpallikohtunike Kogu, Karulaugu Pesto, Promotix.

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...