Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Korvidel kaas peal? EMV II Liiga: KK Viimsi vs Saku KK 48:56 (0)
15.01.2014
» Egert Lelle vastu võtmas resultatiivseima mängija eriauhinda
Võites esimest korda sel hooajal ründelaua ning tehes vähem pallikaotusi kui vastane, omades pea ideaalselt kolme- ja kahepunktivisete suhet, 18:46, ometi jäi sellest väheks.
Probleemiks on meie viskeprotsendid, „kahestel“ 39 aga vaba- ning kolmepunktivisetel vastavalt vaid 37 ja 11%. Veerandaegade skoorid 5, 14, 10 ja 19. Mängu STATISTIKA

"Copy paste... Mängupilt üldiselt korralik, viskekohad olemas aga pallid rõngast läbi ei lähe. Korvialune mäng on meie selge nõrkus niigi. Millega me muidugi rahul ei jäänud oli meiesuguse noore meeskonna kiirrünnakute algatamine või õigemine nende mitte algatamine või siis nende realiseerimata jätmine. Teisel poolajal see paranes ning siis läks ka mäng kohe lõbusamaks. Pole vabandus aga hetkel, peale korraliku Leedu turniiri, on meil tõesti veidi keerukas seis, kui meeskonnast vigastuse või haiguse tõttu eemal Ott ja Sander, mänguoormuse tõttu ei saa kasutada nooremaid poisse, keda ootab järgmisel nädalavahetusel kodune EYBL etapp ning Egertit segab õlavigastus, millest ka tema omapärane vise hetkel," sõnas meeskonna esindaja Tanel Einaste.

Karl Kurmiste viskas meeskonna parimana 12 punkti ja võttis 9 lauapalli. Kristjan Suurog ja Henrik Link lisasid kumbi 10 punkti.
Egert Lellelt nö ühe käega mängudes 6 punkti, 3 lauapalli, 2 resultatiivset söötu ning vaheltlõiget.

Peale mängu anti Egertile Eesti Korvpalliliidu amatöörliigade juhil Ants Eek`i poolt üle A-alagrupi resultatiivseima mängija eriauhinna. Egerti keskmine punktisaak alagrupiturniiril 15 punkti mängust.

Kohtumisele elas kaasa ligi 50 pealtvaatajat.
Facebooki mängu ning seega maitsva eine Viimsi Peetri Pizzalt võitsid Trevor Sarapuu ja Marianne Vainola. Palju õnne!
Esmakordselt kavas olnud poolajamängus näitas paremat täpsust Trevor Sarapuu, kes seega viis koju juba teise maitsva eine. Täname publikumängude toetajat Viimsi Peetri Pizzat!

Järgmisel korral, ehk 12.veebruaril kui võõrustame Haabersti Korvpalliklubi, juba uued poolajamäng ja loos ning siis on meid kindlasti ka tribüünil kaks korda sama palju.



www.kkviimsi.ee
www.facebook.com/kkviimsi
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...