Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
EMV II Liiga: KK Viimsi vs Keila KK 56:69 (0)
27.02.2014
Kolmapäeva õhtul pidasid Viimsi poisid koduväljakul hooaja viimase mängu EMV II liigas, kui võõrustati Keila Korvpallikooli.
Eelmises omavahelises mängus, kaks nädalat tagasi, pidime tunnistama vastase suurt üleolekut. Koduseinte toel suutsime sel korral kenasti mängus püsida, kuid pallikaotused (19) ning allajäämine lauavõitluses (25 vs 46) ei lubanud siiski reaalsel võiduvõimalusel tekkiga.

Karl Kurmistelt meeskonna parimana 14 ning Egert Lellelt ja Devon Gawley vastavalt 11 ja 9 punkti.

“Alati on asju mis meeldivad või õnnestuvad rohkem ja mis vähem aga ei ütle poistele ühtegi halba sõna. Korralik võitlus, korralik mäng. Kaks nädalat tagasi köeti meile Keilas korralik saun, ning seda meie palju tihedamale koosseisule. Sel korral oli erinevatel põhjustel rivis vaid 7 poissi, mis kindlasti avaldas mõju positeb jõuvarudele ning treenerite taktikalistele käikudele ja ausalt öeldes olin veidi hirmul. Ometi suutsime mängus püsida ja keerulisest olukorrast pea püsti välja tulla. Võidust rääkides, siis taaskord said otsustavaks meie teadatuntud nõrkused, mida enam loetlema ei hakka”, sõnas meeskonna treener Tanel Einaste.
Hooaega kokkuvõtteks ütles Einaste “Esmalt oleme rahul, et Viimsi taas liigas esindatud on. See on klubile tähtis. Numbrilist hinnangut on keeruline anda. Tabeliseisult, saldoks 2 võitu 14 mängust, ootasime kindlasti ise enamat aga saime palju häid kogemusi ja mänge. Enamus poistele on see esimene aasta meeste vastu mängida. Tulemuses see alati ei väljendunud aga loodan ja usun, et suutsime igale vastasele peavalu valmistada ning nö vastikud olla. Teeme omad korrektuurid ja uuel hooajal oleme juba kindlasti tagasi tugevamana.”

Mängu statistika

Mängule elas kaasa ligi 40 pealtvaatajat.
Publiku- ja poolajamängude auhinnad, 3 maitsvat pizza einet, pani välja Viimsi Peetri Pizza.
Mängudele lisas energiat Black&White tantsustuudio.

www.kkviimsi.ee
www.facebook.com/kkviimsi
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...