Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi pidi kodusel finaalturniiril leppima teise kohaga (0)
28.05.2014
» KK Viimsi meeskond EYBL U15 2.Divisjoni finaalturniiril
Viimsis peetud kuni 15-aastatse poiste Euroopa Noorte Korvpalliliiga II Divisjoni finaalturniiril pidid Viimsi poisid leppima teise kohaga. Finaalturniiri võidu ning pääsu järgmiseks aastaks kõrgemasse divisjoni kindlustas BA Tallinna Kalev.
Valdo Lipsu juhendatavad viimsikad võitsid kaks mängu kolmest. Sama saldoga lõpetasid turnirii ka kalevlased, aga neile tagas kuldmedalis paremus omavahelises mängus.

Viimsikad võitsid BS Admiralteiskajat (Venemaa) 82:70 ning BC Meshcheryakovat (Valgevene) 69:59 kuid pidid tunnistama kodusele konkurendi Korvpalliakadeemia Tallinna Kalev ühendmeeskonna paremust 62:68.
Ka Tallina Kalev kogus kolmest mängust kaks võitu, kaotades BC Meshcheryakovale 54:69 kuid võites BS Admiralteiskajat 74:66 ning KK Viimsist.

Suurepärases hoos olid Viimsi liidrid, ka Eesti noortekoondislased Sander Raieste ja Henri Sten Vainola, kelle näitajad turniiri viies mängus keskmiselt olid vastavalt 29,0 punkti ja 11,0 lauapalli ning 22,3 p, 16 lp ja 2,7 rs. Neid toetas Soome U15koondise kandidaat Lauri Lehtinen keskmiselt 10,0 punktiga ning oma rolli täitsid auga kõik meeskonnaliikmed.

Turniiri sümboolsesse viisikusse valiti KK Viimsi mängija Henri Sten Vainola kõrva ka Eric Schmalz ( Tallinna Kalev), Karl Karpin (Tallinna Kalev), Konstantin Shevchuk (BS Admiralteiskaya) ja Vitali Lebedev (BC Meshcheryakova).

Sander Raieste viis koju koguni kaks eriauhinda - turniiri resultatiivseima mängija ning ka MVP, ehk turniiri parima mängija eriauhinna.

„Poisid ja treenerid andsid endast maksimumi. Turniiri võit jäi meie kahe olulise mängija vigastuse taha. Samuti uinutas meid kaotusmängu hea algus, kui juba esimese rünnakuga tegi vastane neli viga. Seejärel muutsid aga kohtunikud järsult joont ning meie ei suutnud sellega kohaneda. Eelkõige jäi puudu just võistkondlikust tegutsemisest rünnakul. Tahtsime liiga sirgjooneliselt 1:1 mänguga asja lahendada, kuid vastase meeskondlik kaitse suutis meie sellised katsed edukalt tõrjuda. Kokkuvõttes võib hooajaga rahule jääda. Eelkõige teeb rõõmsaks see, et kõik poisid on individuaalselt arengus sammu edasi teinud. Hooaja keskel oli näha ka meeskondliku mängu paranemist, kuid kahjuks ei suutnud me seda näidata kogu finaalturniiril. Kindlasti on siin osa kahe olulise mängija vigastustel. Kas järgmisel hooajal selle võistkonnaga EYBL’i sarjas jätkame, sõltub nüüd eelkõige poistest ja lastevanematest,“ sõnas peatreener Valdo Lips. Meeskonna esindaja Tanel Einaste jätkas“ Üks samm, ehk esimene EYBLi kaheaastane programm on edukalt läbitud. Nüüd peame ühiselt aru pidama, kas ja kuidas edasi minna. Mina näen meeskonnas ja treeneris küllalt potnentsiaali. Püüame ka organisastioonina neid püüdlusi igati toetada.“

EYBL U15 (1999) 2.divisjon Finaalturniiri paremusjärjestus:
1. BA Tallinna Kalev (2 võitu, 2 kaotust)
2. KK Viimsi (2 võitu, 1 kaotust)
3. BS Admiralteiskaya (1 võit, 2 kaotust)
4. BC Meshcheryakova (1 võit, 2 kaotust)

www.kkviimsi.ee
www.facebook.com/kkviimsi
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...