Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Koolitusel „korvpallimaal“ Leedus (0)
12.08.2014

Korvpalliklubi Viimsi treenerid Tanel Einaste, Märt Rohlin ja Allar Raamat osalesid möödunud nädala reedest kuni pühapäevani kõrgetasemelisel korvpallitreenerite koolitusel Leedus, Klaipedas. 

Koolitusel astusid lektoritena ülese treenerid Leedust, Soomest, Türgist ja Hispaaniast. Teisteseas esinesid Soome koondise peatreener Hendrik Dettmann ning koolituse peaesinejana Leedu koondise peatreener Jonas Kazlauskas, kes rääkisid vastavalt oma meeskondade üldistest kaitse ja pick’n roll kaitse põhimõtetest. Koolitusel käsitletud teemade valik ulatus individuaalsetest oskustest kuni meeskondliku taktika nüanssideni.

Lisaks kolmepäevasele koolitusele oli osalejatel võimalus jälgida augusti lõpus algavateks maailmameistrivõistlusteks valmistuvate Leedu, Soome, Ukraine ja Austraalia koondiste kontrollturniiri.

„Päevad olid pikad aga huvitavad, teemade valik ning ettekannete põhjalikus ootustele ja tõelisel korvpallimaal toimuvale korvpallitreenerite koolitusele vastavad. Lisaväärrtuse toi võimalus suhelda kolleegidega Lätist, Leedust ja paljude teistega“, sõnas üks osalejatest Tanel Einaste. Märt Rohlin jätkas "Minu esimene väliskoolitus ja nii nimekate lektoritega. Loomulikult suurepärane kogemus, tuues endaga kaasa palju kasulikku ning silmaringi laiendavat."

 

Koolitusel osalesid Eesti treeneritest lisaks KK Viimsi esindusele ka Toomas Annuk (Rapla KK) ja Jüri Pritsin (Kohila SK).

Koolituse korralas Leedu Korvpallitreenerite Assotsastioon. 

 

www.kkviimsi.ee

www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...