Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi õpilased teel tippkorvpalli (0)
29.10.2014
» Karl Johan Lips - TYCO Rapla. Pilt: TYCO Rapla (Siim Solman)

Kuigi eelmisel aastal lõpetas gümnaasiumi alles KK Viimsi esimene lend, siis saab juba rääkida meie korvpalliklubi mitmetest edukatest õpilastest, kes on teel tipptasemel korvpalli.

Möödunud suvel oli Eesti noortekoondiste tegevustega seotud rekordarv KK Viimsi õpilasi. Erinevate vanuste koondiste kandidaatidena osalesid koondiste treeningutes ja mängudes kokku 8 meie õpilast. Nendest kolm (Devon Gawley, Karl Joosep Lüüs ja Sander Raieste) valiti ka esindama Eesti U16 noortekoondist Euroopa meistrivõistlustel.  Karl Joosep ja Sander alustasid korvpalliga Viimsis treener Sulev Särekanno käe all ning tänasel päeval on mõlemad Audentese Spordigümnaasiumi õpilased.

Lisaks oli KK Viimsi õpilane Lauri Lehtinen arvatud Soome U15 koondise kandidaatide hulka. Käesoleval kuul siirdus Lauri Lehtinen oma korvpalliõpinguid jätkama Hispaaniasse tippklubi Unicaja Malaga süsteemi kuuluvasse korvpallikooli CB Novaschool. Lauri Lehtinen treenis KK-s Viimsi kolm hooaega treenerite Valdo Lipsu ja Tanel Einaste käe all.

Sander Raieste ja Henri Sten Vainola (mõlema esimese treener Sulev Särekanno) osalesid Leedus NBA  mängija Donatas Motiejunase talendilaagris. Laagrisse oli kutsutud 37 mängijat sünniaastaga 1998.a – 2000.a. Leedust, Lätist ja Eestist.

Karl Johan Lips, kes alustas oma korvpallitreeninguid KK-s Viimsi treener Tanel Einaste käe all, tegi meie klubi esimese kasvandikuna sellel hooajal debüüdi Eesti kõrgeimal tasemel. Karl Johan liitus sügisest TYCO Rapla esindusvõistkonnaga, olles tänaseks „saanud käe valgeks“ nii Alexela Korvpalli Meistriliigas kui ka Balti liigas.  Karl Johan on aidanud oma võistkonnal saada väärtuslikke võite, kui TYCO Rapla on tänase päeva seisuga Alexela Korvpalli Meistrilligas teisel kohal Kalev/Cramo järel ja  Balti liigas oma alagrupi liider. Karl Johan Lips sai korvpalli õpingud Viimsi klubis treener Tanel Einaste käe all kaheksa hooaega.

 

Paneme palli käima!

 

www.kkviimsi.ee

www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...