Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi I Minikorvpalli meistrivõistlustel (0)
04.02.2008
KK Viimsi 96/97 treeningrühm, treener Taneli käe all lõpetas edukalt Minikorvpalli meistrivõitluste alagrupiturniiri, kui ühe kaotusega saavutati alagrupis teine koht.
Ainus kaotus tuli vastuvõtta Salva Tartu/Kuremaa meeskonnalt, kui võistkonda tabanud haiguste tõttu pidi üks viisik mängima kogu kohtumise arvulises vähemuses, ning erinevatel põhjustel puudunud tähtsate mängijateta.
Info turniiri kohta leiad siit.
Tegu oli väga tugeva ja ühtlase alagrupiga, kus kõik neli esimset meeskonda on võimelised teineteist võita. Seda rohkem tuleb hinnata Viimsi poiste  tasavägiseid mänge ja võite Rakvere SK ja Audentes SK üle.
Viimase Kundas toimunud etapiga kindlustasime endale otse play-offi pääsu ja ka võimalikult soodsa vastase.

Etapi "kulminatisooniks" võis pidada mängu Rakvere poistega. Mäng kulges esimesest minutist alates väga tasavägiselt ja oli näha et vastased väärivad teineteist. Mõlemapoolsete vahespurtide ja mõõnadega mängitigi kogu kohtumine kuni dramaatiliste viimaste minutiteni. Viimsi neljapunktilselt eduseisult teeb Rakvere vahespurdi ja läheb omakorda punktida juhtima, mängida 16 sekundit. Lisaks oli neil kasutada kaks vabaviset, mis kumbki meie õnneks ei taba. Viimsi time-out. Plaan töötab ja kapten Egert viib 8 sekundit enne lõpuvilet meeskonna õnnestunud läbimurdega 63:62 ette. Rakvere time-out. Vastane jõuab veel viskele ja pall põrkab ka vastu meie korvirõngast, kui ei läbi seda...

Nüüd tuleb usinalt treenida ja valmistuda kohamängudeks, et alagrupiturniiri edu korrata ja õnnestumise korra ka see ainus vääratus parandada.
Ettevalmistusena on kavas rahvusvahelisd turniirid Kuremaal ning välisturniir Lahtis. Tugevatsemelisest turniirist Kuremaal võtab lisaks Eesti paremikule osa ka Sabonise Korvpallikool Leedust.
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...