Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Valdo Lips osaleb üleeuroopalises koolitusprogrammis (0)
23.04.2015

Korvpalliklubi Viimsi treener Valdo Lips sai kutse osaleda  Rahvusvahelise Korvpalliliidu (FIBA) üleeuroopalises koolitusprogrammis Fiba Europe Coaching Certificate (FECC).

FECC näol on tegemist koolitusprojektiga, kus treenerid üle Euroopa, kolmel aastal, seitsme päeva jooksul, lisaks loengute kuulamisele, vaatavad ja võtavad osa  ka näidistreeningutest ning sooritavad iseseisvaid töid Euroopa ja maailma juhtivate treenerite ning spetsialistide juhendamisel.

Kogu FECC projekti mentoriks on maailmakuulus treener Svetsislav Pesic, kelle auhinnakapis on nii Euroopa- kui ka Maailmameistritiitlid ning ka Euroliiga karikas ning lektorite hulgas on näiteks ka Real Madridiga Euroliiga võitu jahtiv Pablo Lazo.

Lisaks tavapärasele õppetööle loenguruumis ja pallisaalis, on koolituse üheks suurepäraseks lisaväärtuseks võimalus jälgida korvpalli ja mängijate arengut igal aastal vastavalt ühel noorte suurturniiril, U16, U18 ja U20 Euroopa Meistrivõistluste finaalturniiril.

FECC käesoleva aasta koolitus ja U16 noormeeste EM finaalturniir toimub Kaunases augusti alguses.

 

 

Valdo Lips: „Treeneri ameti oluline osa on pidev enesetäiendamine – osaleda koolitustel, lugeda uut erialast kirjandust jne. Olen väga rahul, et mul õnnestub kolme aasta jooksul osaleda täiendkoolitusel tipptreenerite käe all rahvusvahelises seltskonnas. Tänan selle eest klubi ja Eesti Korvpalliliitu, kes toetasid minu kandidatuuri FECC koolitusel osalemiseks. Olen kindel, et koolitusel osalemine aitab mul saada paremaks treeneriks. Soovin kasutada koolitusel antavad teadmisi ja oskusi selleks, et KK Viimsi ja sellega kogu Eesti noored korvpallurid jõuaksid korvpallis võimalikult kõrgele tasemele.“

 

Käesoleval aastal koolitust alustavate treenerite näol, kuhu Valdo Lipsu kõrval kuulub ka BC Kalev/Cramo noortetreener Marko Parkonen, on tegu FECC viienda „lennuga“.

Programmi teises lennus oma teadmisi täiendanud KK Viimsi treener ning tegevjuht Tanel Einaste sõnas: “Mul on Valdo ja klubi üle siiralt hea meel! See on Valdole endale suurepärane võimalus ning klubi saab juurde teise FECC kogemusega treeni, ehk rahvusvahelist know-howd ja kontaktid. Eriti uhke olen, et Valdo kui endine tippmängija on treenerina nö self-made-man tulles treeneritöö juurde advokatuuri kõrvalt lapsevanema ja fännina, jätkates abitreenerina ja olles täna klubi treeningtöö nurgakivi, kolme rühma peatreenerina. Loomulikult tunnustan meie organisatsiooni ja toetajaid, kes saavad seda pühendumist võimaldada ja toetada.“

 

Korvpalliklubi Viimsi, koos Kesklinna Korvpalliklubiga on Tallinna kesklinnas ja Pirital ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 350 lapsega klubipüramiidi.

 

Paneme Palli Käima!

 

www.kkviimsi.ee

www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...