Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Korvpallikooli treenerile Janek Pallasele omistati 18.märtsil, peale teooria- ning praktilisi eksameid korvpallitreener EKR 4 kutsetase. Palju õnne, edu töös ja korvpalli ikka korvi, Janek!
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsis toimus rahvusvaheline korvpallitreenerite seminar (0)
27.05.2015

Korvpalliklubi Viimsi eestvõttel toimus 16. mail Viimsis Randvere koolis korvpallitreenerite eriala koolituspäev – “Rünnakujoonised noorteklassides”, millest sai osa ligi viiskümment treenerit nii Eestist kui Soomest ja Leedust.

Koolitus omas rahvusvahelist mõõdet, kui kolmest lektorist kaks tulid väljastpoolt Eestit. Nii demonstreeris “korvpallimaa” Leedu esindaja Zilvinas Strazdas erivahendite kasutamist korvpallitreeningul ning Soomest, Namika Lahti ja Soome noortekoondise treener Arttu Mannelin tutvustas oma koduklubi rünnakujooniseid ning põhioskuste arendamise põhimõtteid ning praktikat. Ainus koolitusel ülesse astunud Eesti treener, Märt Raam Rakvere Spordikoolist, viis läbi näidistreeningu Mikro-, Makro- ja Minikorvpalli rünnakujoonise õpetamisest.

 

“Meile oli see esmakordne kogemus koolitust võõrustada. Usun, et saime edukalt hakkama, sest tagasiside nii osalejate kui ka koolitajate poolt oli absoluutselt positiivne ning juba esitati küsimus, kas see võiks muutuda igaaastaseks. Oleme selle ideega kindlasti nõus ja võtame selle eesmärgiks. Tänan kõiki osalejaid ning loomulikult lektoreid ja meeskonda, kes koolituse läbi viis. Usun, et kõik teadmised leiavad praktilist kasutamist igapäevases treeningtöös ja aitavad meil olla paremad treenerid. Peagi jõuab materjal ka videole”, lubas koolituse eestvedaja Tanel Einaste jätkates “ Koolituse idee kasvas välja küll meie organisatsiooni, KK Viimsi ja Kesklinna KK, praktilisest vajadusest, kuid mul on hea meel, et sai nii laiapõhjalise vastukaja, ehk näitas, et sellised praktilised koolitused on väga nõutud”.

 

Koolitusel osalenud Tiit Soku Korvpallikooli treener ning tegevjuht Mart Uuehendrik sõnas“ Esmalt suur tunnustus ühele klubile, kes sellise asja on ette võtnud. See on eekujuks kõigile. Teiseks super koolitus, eriti just rahvusvaheline mõõde, mis näitas kuidas asju mujal, meist erinevalt tehakse.”

Paide korvpalli eestvedaja Janno Viilup jätkas “Koolituse juures oli kõige kasulikumaks selle praktiline pool, so harjutuste ettenäitamine ja kuidas üks harjutus viib järgmiseni kuni võistkondliku rünnakuni.

Märt Raam näitas eeskuju selles, kuidas olla detailides täpne. Arttu Mannineni koolituse suurimaks plussiks oli pidev „kolmikoht“ asendi nõudmine koos reaalsete näidete toomisega erinevate peatuste nõudmise vajaduse kohta, et kasvatada häid viskajaid. Zilvinas Stradase näidistreening avardas kindlasti kõigi treenerite teadmisi sellest, kuidas enamustes võimlates olevate vahenditega muuta laste treeningud huvitamaks ja arendada nende vahendite kasutamisega lastes nii üldist kui ka erialast osavust.

Kokkuvõtteks – väga kasulik koolitus nii laste, noorte kui ka juunioride treeneritele. Selliste praktiliste koolituste vajadus on väga suur. Juhul, kui KK Viimsi sarnaseid koolitusi veel läbi viib, on Paide treenerid kindlasti osalemas.“

 

www.kkviimsi.ee

www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...