Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi infokiri 19. Veebruar 2016 (0)
03.03.2016

Korvpalliklubi Viimsi veebruari infokirjast saad lugeda: liikmeprofiili uuendamine Sportlyzeris; on aeg registreeruda välisturniirile ja suvelaagritesse; klubiga liitus uus treener; parema ja sportlikuma Eesti nimel korraldame turniire-, koolitusi- ja korvpallitunde; sõlmisime uusi ja jätkasime seniseid toetuslepinguid; kutsume ka Sind panustama klubi arengusse; tule trenni ja võistlusele klubi spordikotiga.

Head tutvumist ja vajadusel ära kõhkle pöördumast meie poole mistahes küsimusega.

Sportlike emotsioone ning elamusi soovides!

  1. Andmete uuendamine Sportlyzeris.

Lähipäevadel jõuab iga õpilase, ühe lapsevanema e-postkasti läbi Sportlyzeri kiri, palvega oma lapse liikme ankeeti Sportlyzeris uuendada.

Kiri on klubi poolt saadetud, ehk ei ole rämpspost.

Palun nii lapse, kui ka lapsevanemate andmed üle vaadata ning vajadusel uuendada. Täpsem info, sh otselink ankeedile jms e-kirjas.

Andmete uuendamine on vajalik, et tulevikus oleks Teil samas keskkonnas võimalus jälgida oma lapse osavõttu treeningutest, saada ülevaade õppemaksu arvetest ja tasumistest jms.

 

  1. JBT Turu ja suvelaagrid 2016!

Kätte on jõudnud „viimane minut“ registreeruda maikuus toimuvale, kogu klubi kaasavale, välisturniirile Turus. Samuti on alanud registreerumine suvelaagritesse.

  • JBT Turu 2016. Info ja registreerimine SIIN .
  • Suvelaagrid 2016. Info ja registreerimine SIIN .

NB! Kohti on piiratud koguses.

 

  1. Tere tulemast Kristjan!

KK Viimsi/Kesklinna KK meeskond sai väärt täiendust, kui klubi treenerite-tiimiga liitus Kristjan Evart.

Kristjan on korvpallihariduse saanud Tallinnas, Siili Palli- ja TTÜ Korvpalliklubides, mänginud erinevates Eesti noortekoondistes ning meistriliiga tasemel nii Tartu, Pärnu kui viimati Valga klubides.

„Olles otsustanud mängijakarjääri lõpetada oli mul tahtmine ikkagi korvpalli juurde jääda. KK Viimsi/Kesklinna KK on pakkunud mulle selleks suurepärase võimaluse!“, sõnas klubiga liitumisest Kristjan Evart.

Klubi treeningtöö koordinaator Valdo Lips tervitas Kristjanit, „Alati on rõõm kui „pink pikeneb“, kuid oleme kindlad, et Kristjan, olles Eesti tasemel näinud ja läbi käinud praktiliselt kõik etapid korvpallurina, teeb meie meeskonna just tugevamaks.“

 

  1. Parema ja sportlikuma Eesti nimel!

Muutmaks Eestit ning Viimsi kogukonda paremaks ja sportlikumaks, korraldame ka käesoleval kevadel mitmeid üritusi, sh turniire, koolitusi ning korvpallipäevi.

  • 24.-26.aprillini võõrustab Viimsi Kevadturniiri, kus sel aastal võetakse mõõtu kolmes vanuseklassis,  2004, 2005, 2006 aastal sündinud poistele.
  • 22.mail on Viimsi taas korvpallurite päralt, kui toimub traditsiooniline 3X3 korvpalliturniir. Turniiri eripäraks on mängida 3X3 , ehk tänavakorvpalli, saalis.
  • Maikuus toimub Viimsis rahvusvaheline korvpallitreenerite seminar. Möödunud aastal tõi koolitus Viimsisse ligi 50 treenerit.
  • Klubi poolt ellu kutsutud ja läbi viidav üritustesari „Korvpall tuleb külla“ projekti raames oleme juba käesoleva aasta sees külastanud Viimsi Kooli tervisenädalat ning viinud korvpallitunde läbi nii Tallinna Reaalkoolis kui Ühisgümnaasiumis.

Ikka parema ja sportlikuma Eesti nimel!

 

  1. HYDROSCAND, VIIMSI KEEVITUS ja KK Viimsi pikendasid koostöölepinguid.

Korvpalliklubi Viimsi pikendas toetuslepinguid aktsiaseltside Hydroscand ning  Viimsi Keevitus, kes ka 2016.aastal aastal toetavad klubi tegevust rahaliselt.

"Koostöö pikendamine kahe pikaajalise partneritega, näitab partnerite jätkuvat usku meisse senisesse ja tulevasse tegevusse," ütles klubi tegevjuht Tanel Einaste.

 

  1. LINUS MEDICAL, KRISTOBAL ja KK Viimsi sõlmisid koostöölepingud.

Korvpalliklubi Viimsi sõlmis toetuslepinguid osaühingutega Linus Medical ja Kristobal, kes 2016.aastal aastal toetavad klubi tegevust rahaliselt.

"Kahe uue partneri lisandumine toetajate ringi toob täiendavat ressurssi kuid veelgi enam positiivset lisaenergiat klubi tegevusse. Suur tänud! Kindlasti, õigustame oma partnerite usaldust, ja ühekoos loome parema kogukonna," ütles klubi tegevjuht Tanel Einaste.

 

  1. Koos oleme tugevamad!

Et kevadele tugevamana vastu minna, pöördume kõigi Teie poole.

Otsime missioonitundega inimesi, kes arvavad, et saavad Klubile ja seega kogukonnale kasulikud olla.

Võimalusi on palju: reklaammaterjalide tootmine; loosiauhinnad; sponsorlus auhindade või raha vormis; transpordi arvete tasumine; kütusekaart klubi väikebussile või selle brändimine; ühiskondlik töö fotograafi, turundajana või abilisena üritustee korraldajana.

Hetkel otsime toetajaid klubi väikebussi kütusekulude katmisel.

Paku välja oma idee!

Anna endast või huvitavast kontaktist märku: kkviimsi@kkviimsi.ee või 50 48 422.

 

  1. Trenni ja võistlustele klubi spordikotiga.

Korvpalliklubi Viimsi spordikotid on saadaval Klubi e-poes.

  • KK Viimsi laste spordikott, Nike, 29 Eur;
  • KK Viimsi spordikott, Nike, 49 Eur.

NB! Piiratud arv kotte on saadaval laotootena, kohe kätte!

 

 

Paneme palli käima!

 

www.kkviimsi.ee

www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...