Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
PRO KAPITAL GRUPP ja KK VIIMSI sõlmisid koostöölepingu (0)
17.03.2016

Korvpalliklubi Viimsi sõlmis toetuslepingu PRO KAPITAL GRUPP aktsiaseltsiga, mille alusel toetab ettevõte arendatav TONDI ELUKVARTAL klubi tegevust 2016.aastal rahaliselt.

"Koostöölepingu sõlmimine PRO KAPITALIGA, kui klubi uue toetaja näol on tegu Eesti juhtiv kinnisvaraarendajaga, mis toob lisaressurssi ning head energiat meie tegevusse. Prokapitali projektid ja arendused on suuremahulised ning sama ambitsioonikad on ka klubi plaanid. PRO KAPITALI toetusest lisanduva ressursside toel saame teha järgmise sammu eesmärkide suunal liikumisel, " ütles klubi tegevjuht Tanel Einaste.

 

Pro Kapital Grupp on Eesti juhtiv kinnisvaraarendaja, kes tegeleb kaasaegsete suuremahuliste äri- ja elamukinnisvara projektide arendamisega Eesti, Läti ja Leedu pealinnades.

Tondi Elukvartal on uus elukeskkond, mis saab olema esimene Tallinna kesklinna lähedusse kerkiv terviklik linnaosa, mis ehitatud 21. sajandil. Ja seda tänapäevastele väärtustele kohaselt – roheline, keskkonnasõbralik, energiasäästlik, moodne ja inimesele mõeldud.

 

Korvpalliklubi Viimsi, koos Kesklinna Korvpalliklubiga, on Tallinna kesklinnas, Meriväljal, Pirital ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 450 lapse ja noorega klubipüramiidi.

 

www.kesklinnakk.ee

www.facebook.com/kesklinnakorvpalliklubi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...