Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
2016.aasta Viimsi Kevadturniir on lõppenud (0)
25.04.2016

2016 aasta Viimsi Kevadturniir on saanud ajalooks!

3 päeva jooksul, 3 võistlusaalis toimus 60 võistlusmängu, millest sai osa 24 meeskonda, 13 erinevast klubist ja visati 4899 PUNKTI!

Kahes võistlusarjas, Poisid 2004 ja Poisid 2005, jäi turniirivõit Viimsisse. Poisid 2006 sarja esikoht kuulus BC Raplamaale.

 

 

Parimaid noori autasustasid Viimsi abivallavanem Jan Trei ja Viimsi vallvolikogu ning Kultuuri- Spordikomisjoni liikmed Atso Matsalu ja Jaak Salumets.

 

 

Osalejatel jagus turniir korraldajatele ainult kiidusõnu.

Andla Rüütel, Orissaare Sport juhataja: “Suur suur tänu toreda turniiri eest! Jäime väga rahule. Treeneril olid ainult kiidusõnad ja poisid särasid rõõmust sama eredalt nagu tänumedal kaelas.”

Allar-Raul Antson, Rapla Korvpallikool treener: "Viimsi Kevadturniir garanteeris lastele kõige võluvamad aspektid korvpallimängust. Tänu heale võistkondade tasemele ja hästi läbimõeldud turniirisüsteemile said võistkonnad olulisi ja vaheldusrikkaid mänge ning väärt kogemuse, et sõltumata tulemusest peab väljakul alati maksimaalset pingutama. See on tunne, mis kandub kindlasti üle edasisse treeningprotsessi ning millele aitas võimsalt kaasa turniiri kõrgetasemeline üldkorraldus. Kolm spordihoonet erinevatele vanusegruppidele, oma kindlate ja pädevate koordinaatoritega, tagas ajakavast kinnipidamise ja jooksvate küsimuste kiire lahenduse. Kokkuvõtvalt saan öelda, et KK Viimsi juhtkond ja treenerid on maksimaalselt häälestatud korvpalli arendamiseks Eestis, mida toetab igaaastane tipptasemel turniiri järjepidev korraldus."

 

Kõikide mängude tulemusi vaatan SIIN

Pildigaleriid vaatan SIIN või SIIN

 

Turniiri toetasid:
Viimsi Vald

ACME

Jungent

Nike

Sportland

Eesti Kultuurkapital

Hasartmängumaksu Nõukogu

Turniir.ee

Paneme Palli Käima!

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...