Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Sporditegevuse toetus ja õppemaksud (0)
08.10.2008
Korvpalliklubi Viimsi tegevust rahastatakse peamiselt kolmest allikast: klubi liikmete õppemaks, Viimsi ja Tallinna pearahad ning sponsorite toetused. 
Tänu kohalike omavalitsuste sporditegevuse toetustele ja sponsorite abile katab lapsevanemate makstav õppemaks täna vaid väikese osa reaalsetest kulutustest.
Kohalike omavalitsuste sporditegevuse toetust makstakse vaid vastavasse elenikeregistrisse kantud laste eest.

Seega on väga oluline võimalusel registreerida oma laps, kas Viimsi või Tallinna elenikeregistris ja seega ka suunata toetusraha oma lapse huvihariduse kulude katteks.

Vastav registreering palume võimalusel teha enne 01.11.2008, kui lõppeb tähtaeg 2009 aasta sporditoetuste taotlemiseks.

PS! Tallinna elanikeregistrisse kantud laste ja noorte vanemad/eestkostjad peavad kinnitama oma lapse osalemist Korvpalliklubi Viimsi treeningutel ka elektrooniliselt.
Kinnitsut saab teha Tallinna linna ja eesti.ee kodulehel ID-kaardi või e-panga sisselogimise kaudu.

Määra oma lapsele klubiks KK Viimsi siin!

Vastavalt KK Viimsi ja Viimsi valla või Tallinna linna vahelisele lepingule on vallal ning linnal õigus ja kohustus teostada järelvalvet KOV eelarvest toetust saavate laste osavõtust treeningutelt. Seega palume Teil kontrollida oma lapse osalemist treeningtundidest ja suhelda treeneriga. Meie treeneritel on kohustus teavitada lapsevanemat igast „põhjuseta puudumisest“ ja lapsevanemal teavitada treenerit lapse haigestumisest, välisreisist jne.

Samas tuletame meelde, et meie seisukohalt ei tohi majanduslikel põhjustel ühelgi lapsel treeningutel osalemata jääda! Oleme valmis selleks investeerima ise ja otsima täiendavat tuge toetajatelt.
Vajadusel palume julgesti võtta ühendust klubi juhatusega, et sobiv lahendus leida. Taodeldes näiteks õppemaksu vabastust kas 50% või täisulatuses.

Meeldvale koostööle lootma jäädes,

KK Viimsi
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...