Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri
22.04.2024
Koolivaheajal, 20.aprill 2024.a kuni 28.aprill 2024. a, toimuvad treeningud muutunud treeningplaani alusel.
Kommenteeri
22.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Õpime! (0)
03.05.2016

Jätkame klubi enda ning Eesti korvpallitreenerite koolitamist.

Aprillis toimus järjekordne klubi sisekoolitus ning  7.mail korraldame seminari, mis on avatud kõigile treeneritele ning kuhu on lektoriteks kutsutud spetsialistid Lätist ja Soomest. 

Janis Butans, Lätist Keisarmezi korvpallikoolist kui ka Mikko Larkas, Soomest omavad pikaajalist kogemust laste- ja noorte ning noortekoondiste treenerina.

Samuti on mõlemad lektorid seotud Euroopa hinnatuima korvpallitreenerite koolitusprogrammiga Fiba Europe Coaching Certificate, kui Larkas lõpetas koolituse koos meie klubi tegevjuhi Tanel Einastega ning Butans osaleb koolitusel käesolevas lennus, koos treener Valdo Lipsuga.

„Klubi jätkuv prioriteet on eelkõige oma aga ka kõigi Eesti korvpallitreenerite koolitamine, et olla kursis just viimaste trendidega. Mul on hea meel, et suudame läbi oma kontaktide Eestisse tuua kogenud spetsialiste. Märk, et mõlemad treenerid on läbinud nii rahvusliku ning rahvusvahelise sõela, osutudes valituks FECC programmi, on kindel kvaliteedimärk. Miks on lektorid just Soomest ja Lätist? Seda põhjusel, et mõlema riigi korvpall on viimastel aastatel teinud suuri edusamme ning möödumas senisest Baltikumi lipulaevast Leedust“, tutvustas klubi tegevjuht Tanel Einaste.

Lisaks treenerite erialakoolitustele on kogu käesoleva hooaja jooksul Einaste ise osalenud Rahvusvahelise Olümpiakomitee programmi alusel läbiviidavast spordijuhtimise koolitusest. Lisaks auditoorsele tööle hõlmab programm teemakohaste juhtimisanalüüside koostamist ja esitamist ning ingliskeelse lõputöö kirjutamist.

 

Paneme Palli Käima!

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...