Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsis toimus teine rahvusvaheline korvpallitreenerite seminar (0)
09.05.2016

Korvpalliklubi Viimsi eestvedamisel toimus 9. mail Viimsis, Randvere koolis, teine korvpallitreenerite eriala koolituspäev, millest sai osa ligi kuuskümment treenerit nii Eestist, Soomest, Lätist ja Leedust.

Esinejad, Janis Butans, Lätist ja Mikko Larkas, Soomest omavad pikaajalist kogemust laste- ja noorte ning noortekoondiste treenerina.

Samuti on mõlemad lektorid seotud Euroopa hinnatuima korvpallitreenerite koolitusprogrammiga Fiba Europe Coaching Certificate, kui Larkas õppis ja lõpetas nimetatud koolituse koos  Viimsi klubi tegevjuhi Tanel Einastega ning Butans osaleb koolitusel käesolevas lennus, koos meie treener Valdo Lipsuga.

 

 

 

„Klubi jätkuv prioriteet on eelkõige oma aga ka kõigi Eesti korvpallitreenerite koolitamine, et olla kursis just viimaste trendidega. Mul on hea meel, et suudame läbi oma kontaktide Eestisse tuua hinnatud spetsialiste. Märk, et mõlemad treenerid on läbinud nii rahvusliku ning rahvusvahelise sõela, osutudes valituks FECC programmi, on kindel kvaliteedimärk. Miks on lektorid just Soomest ja Lätist? Seda põhjusel, et mõlema riigi korvpall on viimastel aastatel teinud suuri edusamme ning möödumas senisest Baltikumi lipulaevast Leedust. Teist aastat toimunud koolitusel osales 60 treenerit, mis moodustab ligi ¼ kõigist Eesti korvpallitreenerites. See näitab suurt huvi koolituste vastu üldiselt, kuid ka meie poolt pakutava korralduse kõrget taset“, tutvustas klubi tegevjuht Einaste

 

Koolitusel osalenud Tartu Rocki korvpallikooli noortetreener Raido Rebane jätkas: „Professionaalselt korraldatud koolitus - head lektorid, huvitavad teemad, enne koolitust jagati vajalikud materjalid - ühesõnaga kõik, mis vaja oli kohapeal olemas.

Kuna erialaseid koolitusi toimub Eestis suhteliselt vähe, siis müts maha Korvpalliklubi Viimsi ees, kes lisaks noorkorvpallurite kasvatamise/õpetamise juures annavad ka oma panuse treenerite harimisse koolituste näol.

Sellelt koolituselt sain nii mõndagi uut jälle teada ning kinnitust ka sellele, et minu nõudmised enda mängijate suhtes on sarnased koolitajate nõudmiste ja tõekspidamistega.“

 

Viimsis toimunud korvpallitreenerite koolitust toetasid: Nike, Sportland, Hasartmängumaksu Nõukogu, Eesti Korvpalliliit.

 

www.kkviimsi.ee

www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...