Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
18.03.2024
Kahemängulisel turneel Ventspilsis ja Liepajas pidid viimsilased reedel tunnistama Ventspilsi paremust  90:97  kuid ...
Kommenteeri
13.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri
13.03.2024
Neljapäeval siirdub meie esindusmeeskond kahemängulisele Läti turneele, kus kohtutakse esmalt reedel BK Ventspilsi ja laupäeval BK Liepajaga. Mänge on võimalik vaadata
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Korvpalliklubi Viimsi kasvandik liitus Hispaania tippklubiga (0)
23.08.2016
» Sander Raieste

Viimsis korvpalliteed alustanud Sander Raieste sõlmis 1+2+2-aastase lepingu Hispaania tippklubiga Vitoria-Gasteiz Laboral Kutxa.

17 aastane ja 203 cm pikkune noormees on oma sooritustega välisklubide skautide huviorbiidis olnud pikka aega

„ Juba möödunud aastal osales Sander Vitoria Baskonia  juures try-outil ning käesoleva suve hakul muutus hispaanlaste huvi konkreetseks.Ma tõstaks eriliselt esile kõigi meie treenerite rolli, kes on töötanud Sanderiga pikki aastaid”, sõnas Korvpalliklubi Viimsi tegevjuhi Tanel Einaste.

Einaste sõnul olid läbirääkimised hispaanlastega ülemineku osas pikad ja vaevalised lõpuni välja, aga lõpuks mõlemaid pooli rahuldava tulemuseni siiski jõuti ”On küll suur tunnustus, kui Euroliiga finaalturniiril mängiv tippklubi näeb meie mängijas sedavõrd suurt potentsiaali, aga kindlasti peavad nad olema valmis selleks üleminekusse ja loomulikult mängijasse investeerima. Tegelikult oleks Sander saanud valida mitme kosilase vahel nii Itaaliast kui Hispaaniast.“

 

Baskimaa klubiga sõlmitud lepingu kogupikkus on viis aastat, seda aga klausliga, et iga etapi lõpus vaadatakse asjad üle.

Raieste, kes alustas korvpallitreeninguid Viimsis kümme aastat tagasi, harjutades selle aja sees treenerite Sulev Särekanno, Valdo Lipsu, Indrek Ruudu ja Indrek Visnapuu käe all , lahkub Hispaaniasse augusti lõpus.

Sander Raieste on teine KK Viimsi kasvandik, keda tiivad Hispaaniasse kannavad. Karl-Robin Jürjens pallis Sevilla Cajasoli noorteakadeemias aastatel 2012-2014.

 

www.kkviims.ee
www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...