Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Eesti korvpallitreenerid täiendasid ennast Euroliiga klubi juures. (0)
15.11.2016

KK Viimsi/Kesklinna KK treenerid Valdo Lips ja Tanel Einaste ning Paide korvpalli eestvedaja Janno Viilup viibisid möödunud nädala kolmapäevast pühapäevani Euroliiga tippmeeskonna Baskonia Vitoria Gasteiz juures. Samas klubis treenib ja mängib ka Viimsi kasvandik Sander Raieste.

Hispaanias veedetud aja jooksul jälgisid eestlased klubi treeninguid, tegid külastuse klubi “kööki”, ehk kontorisse ja kodusaali, vestlesid noortetöö direktori ning said osa Euroliiga kohtumisest, milles kodumeeskond alistas legendaarse serblase Željko Obradovići juhendatava Istanbuli Fenerbahçe Ülkeri.

Janno Viilup jäi koolitusel nähtuga väga rahule “Väikesel linna klubil nagu Paide KK Seitse jaoks oli palju kasulikku ja harivat. Nii suure klubi nagu seda on Baskonia klubi töökorralduses, treeningute organiseerimises kui ka treeningute läbiviimises, on alati suuremaid või väiksemaid nüansse mida jälgida. Noorte mängijate individuaalsed treeningud klubi raudvaraga Iñaki Iriartega jätsid väga sügava mulje.” Viilupi mõtet jätkas Tanel Einaste, ”Olles osalenud mitmetel rahvusvahelistel koolitustel, try-outidel ning laagrites, siis ei saa öelda, et midagi nö maailma pööravat nägime, samas andis nähtu palju ideesid, kuidas ka meie klubi programmi arendada ja kuhu suunda liikuda. Suurima elamuse pakkus mulle isiklikult kohtumine klubi legendi  Iñaki Iriarte, ehk treeneri, kes teinud koostööd kõigi Baskoniast suurde korvpalli jõudnud mängijatega. Näiteks viibiski Iriarte äsja kaks nädalat Atlantas, kus taaskord treenis Tiago Splitterit.”

 

Õppereisil Vitoriasse kohtusid eestlased ka samas mängiva KK Viimsi kasvandiku Sander Raiestega. Raieste sõnul on tingimused ja keskkond arenguks suurepärased. Treenides nii individuaalse kava alusel, duubel- kui ka Baskonia esindusmeeskonnaga, tõi Raieste välja just individuaalsete treeningute kasulikkust ning esindusmeeskonna mängijate väga toetavat ning sõbralikku suhtumist.

 

 

Koolitusreisil osalemist toetasid Sportland, KK Viimsi/Kesklinna KK lapsevanemad ning eraisikutest toetajad.

 

www.kkviimsi.ee

www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...