Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
MEIE: Kristjan Evart (0)
22.12.2016

Kristjan Evart: "Meeskonnaga tuleb arvestada."

KK Viimsi/Kesklinna KK treener Kristjan Evart peab korvpallis väga oluliseks oma meeskonnaga arvestamist: "See on meeskondlik spordiala ja noortele , kes tahavad mängumeesteks saada, on kindlasti see üks asi, mida nad peaksid valdama."

 

MIKS KORVPALL

Kristjan Evart sattus korvpalli juurde 11 aastasena, kui läks vanema vennaga korvpallitrenni kaasa -sealt alates on ta korvpalliga vähemal või rohkemal määral seotud olnud.

 

PÕHIMÕTTED TREENERINA

Tema eesmärgiks on igapäevaselt ennast treeneritöös arendada, et ta oleks võimalikult hea. “Soov oleks võtta vastu suuri väljakutseid treeneritöös,” räägib Kristjan. Talle meeldib, kui treeningtöös on distsipliin. “Ma ei ole meeletult kuri treener , aga mulle ei meeldi, kui trennis läheb niiöelda "laadaks" . Muidugi nõuan ka trenni tegemist, mitte trennis kohal käimist.”

Korvpallis peab ta väga oluliseks oma meeskonnaga arvestamist. “See on meeskondlik spordiala ja noortele , kes tahavad mängumeesteks saada, on kindlasti see üks asi, mida nad peaksid valdama. Elus on ju kõige olulisem perekond ja nendega peab täpselt samamoodi arvestama,” räägib Kristjan. Samas on oluline see, et ei unustaks ära , et korvpall on ikkagi mäng. Kristjanile on korvpall jäänudki eluosaks. “Olen omandanud hea pingetaluvuse ning enesekindluse , mis on elus olulised isikuomadused. Kindlasti ka kustumatud mälestused mis on mul mängjana olnud ja treenerina ehk tulemas!” 

 

HOBID

Peale korvpalli on Kristjani suurim hobi pere ja sõbrad. “Nendega koos, olgu see kokkamine või filmide vaatamine või siis sporditegemine, on jube kihvt! “

 

TEISED KRISTJANIST

Illimar Pilk. Sõber ja meeskonnakaalane.

Kui rääkida Effist korvpalliväljakul siis minu arust selline õige korvpallur. Väga emotsionaalne ja natuke on ka juba nahhaalsust, aga küll ta mult õpib veel seda. Viskekäsi on mehel täitsa olemas. Eff on see, kelles ma olen 99% kindel, et kui talle söödu pihku panen siis sealt see kolm punkti ära tuleb aga no jällegi saab nuriseda, et 1% on veel Effil varu, et saab ju tegelikult veel paremini. 

Väljaspool korvpallisaali on Eff väga muhe vend. Huumorisoon on täitsa õige koha peal, igav selle mehega küll ei hakka. Mis mulle veel meeldib on see, et tal on oma arvamus ja ei karda seda välja öelda. Kokkuvõttes võib öelda, et selle mehega võib sõtta minna. 

 

 

 

 

Siim Randla

 

www.kkviimsi.ee

FB/kkviimsi

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...