Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
MEIE: Jalmar Joosep Saar (0)
01.03.2017

"Korvpallis peab võitlema ja meeskond peab olema kui üks suur rusikas", ütleb Kesklinna KK treener Jalmar Joosep Saar.

MIKS KORVPALL

Korvpalli juurde sattus ta viieaastaselt, kui läks vanematega vanemat venda korvpallilaagrisse vaatama. "Igatahes koju tagasi ma tol hetkel ei läinud ja laagerdasin suurte poistega laagri lõpuni. Sealt ilmselt kõik alguse saigi, sest suvised laagrid olid edaspidi kohustuslikud," räägib Kesklinn Korvpalliklubi treener Jalmar Joosep Saar.

 

PÕHIMÕTTED TREENERINA

"Võistkonnamängus peab teistega arvestama, võitlema ja olema nagu üks suur rusikas - eks need omadused on igas eluvaldkonnas väga olulised ja usun, et korvpall neid omadusi ka annab," ütleb Jalmar Joosep Saar. 

Eesmärgiks on ta seadnud, et noor inimene tahab end proovile panna, omandada erinevaid kogemusi, kindlasti tahab ta Eesti korvpalli panustada. "Tulevikku ma ei näe, aga ilmselt valmistan end millekski suureks ette, mine sa tea mis see tulevik toob." Treenerina nõuab ta eelkõige lugupidamist üksteise vastu, ausust ja korda. "Seda on hea vaadata, kui üksteisega hästi läbi saadakse," sõnab ta. Saarele on kõige tähtsam pere. "Samuti on ka korvpallis, eks me olemegi nagu üks suur korvpallipere, mis näeb välja nagu pusle. Eesti kaarti vaadates on korvpallipusle natuke auklik, kuid oluline olekski selle pusle augud ära täita, sest suuremaks saame seda puslet igal ajal ja juhul teha," leiab ta. "Võistkonnamängus peab teistega arvestama, võitlema ja olema nagu üks suur rusikas - eks need omadused on igas eluvaldkonnas väga olulised ja usun, et korvpall neid omadusi ka annab. Minule on korvpall andnud suure hulga häid emotsioone, mida tulevikus sõpradega meenutada. Loodetavasti saan oma mälestusteraamatusse ka edaspidi mõne peatüki kirjutada," räägib ta.

 

TÖÖD ja HOBID

Saarele on kõige tähtsam pere. Samuti meeldivad Jalmar Joosepile ka uued sportlikud väljakutsed: läinud suvel mängis ta vutti Eesti rahvaliigas, käis matkamas ja sõitis palju jalgrattaga. Sel aastal tahaks ta elu esimese lühitraitloni läbi teha.

 

TEISED JALMAR JOOSEPIST

Peep Belbaum. Sõner ja kolleeg

Kuna oleme Jalmariga mõlemad "idast" pärit, siis tean Jalmarit juba väiksest poisist peale. Jalmar on väärt sõber kelle peale võib alati loota! Mees teab, mis maksab mehe sõna ning hindan seda kõrgelt! Positiivne ellusuhtumine, lõbus olek ja lai naeratus, mida Jalmarile meeldib ohtralt kasutada, teevad temast hinnatud sõbra ja kaaslase, kellega koos võib teha ükskõik mida, ükskõik kus kohas! Jalmaril lõi spordipisik välja juba noores eas. Kuid kui parasjagu pole käsil korvpalliga seonduv, siis võime Jalmarit näha jooksurajal, peente kummidega jalgrattal, kitsas kostüüm seljas ja peene nokakaga nokats peas. Ja kui uni saab 6-7 vahel hommikul otsa, siis võib minna jõusaali ja kohata seal Jalmarit. Seega mees kui orkester. Meenub üks tore spordisündmus nimega "Pankranniku Ekstreem" 25 km Saka Mõisast - Pühajõe Motovillani mööda Pankrannikut -kivid, maha langenud puud, liiv, meri jne. Osalesin seal Jalmari ja ühe sõbraga veel Jalmari initsatiivil. Kuna Jalmar on suts väiksema kondiga ja kergema jalaga kui mina, siis oli temal see spordisündmus väheke kergem kui minul. Jalmar "tassis" mind kenasti terve jooksu vältel, ei jätnud mind maha, motiveeris, pakkus nii präänikut kui ka piitsa "trash talki" näol. Olen talle selle eest siiani väga tänulik ja seda meenutades tahab veel praegugi tulla jalga kramp! Kokkuvõteks võib öelda, et Jalmaril ei tule puudust töötahtest, kindlameelsusest ning positiivsest ellusuhtumisest! Ta on üdinisti lahe tüüp ja SÕBER suurte tähtedega!

 

Siim Randla

 

www.kkviimsi.ee /www.kesklinnakk.ee

FB/kesklinnakorvpalliklubi

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...