Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
22.04.2024
Koolivaheajal, 20.aprill 2024.a kuni 28.aprill 2024. a, toimuvad treeningud muutunud treeningplaani alusel.
Kommenteeri
22.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
MEIE: Artur Kusnerov (0)
29.04.2017

"Kui hoolid ainult iseendast, siis korvpall on Sulle vale spordiala", leiab KK Viimsi/Kesklinna KK noortetreener Artur Kusnerov, kes peab korvpalli puhul väga oluliseks, et tegemist on võistkonnamänguga, kus tuleb arvestada meeskonnakaaslastega.

MIKS KORVPALL

Artur räägib, et korvpalli juurde tulemise teekond oli pikk. Enne korvpalli tegeles ta igapäevaselt Taekwondoga(võitluskunst), treeningud olid nii Rakveres, kust ta pärit on kui ka Tallinnas. Pärast nelja aastat taekwondoga tegelemist otsustas ta isaga, et võiks mingit adreanaliinset spordiala proovida. Selleks valis motokrossi. "Kuna ma olin siis suhteliselt noor, ei osanud ma väga hästi selle tehnika toimetada, kuid isa sõnul oli areng kiire ning iga treeninguga läksid ringiajad aina paremaks. Ühel ilusal päikse paistelisel ilmal panime isaga tsikli käru peale ja läksime treeningule kohalikule krossirajale." Kahjuks meesterajal sõit ei osutunud väga pikaks. Enne esimese ringi lõppu oli suur ja pikk hüpe, mis lõppes tema jaoks suhteliselt halvasti. "Maandusin rattaga otse nukki kust mootorratas mu pealt maha viskas. See kukkumine võttis mult pikaks ajaks igasuguse sõidu isu ära. Kuid niisama logelema ei saanud jääda. Koolis käisin igal vahetunnil saalis sõpradega korvpalli mängimas. Tundus, et mul tuleb see mäng suhteliselt hästi välja ning otsustasin minna korvpallitrenni. " Korvpallitreeningutele jõudis ta 11. aastaselt ning on siiamaani seda mängu mänginud. "Esimene treener oli mul Rakveres Märt Raam. See mees on vaieldematu parim treener. Arvan, et ta on iga noore unistuste treener. Ta polnud ainult treener vaid vahest ka isa eest, kellega sai rääkida nii muredest kui ka rõõmudest ning alati leidis igale probleemile lahenduse. Respekt."

 

PÕHIMÕTTED TREENERINA

Treenerina olen peamiseks eesmärgiks seadnud lastes sportlikuse kasvatamise ning erinevate oskuste arendamise. „ Nagu ütles minu kunagine treener, igast poisist ei tulegi tipptasemel korvpallur ja minu ülesanne on sinust teha normaalne ja viisakas inimene“. "Mind ennast on täpselt samamoodi kasvatatud. Tipptasemel korvpallurit ei tulnud aga sihikindel ja viisakas inimene ikka. Mulle meeldib kui treeningtöö käib heas õhkkonnas, kus poisid on häälestatud ning annavad endast 110%.," räägib Artur. "Ma ei ole üldjuhul kuri treener, kuid ei meeldi kui treening hakkab laadaks minema. Kindlasti nõuan ma trennis kohal käimist ja treenimist. Olen alati poistele öelnud, et te ei tee seda minu jaoks vaid ise enda arendamiseks. See kuidas Teie trenni teete ei tee mind paremaks või halvemaks. Te teete seda ise enda jaoks, et kunagi korvpalluriks saada." "Korvpallis pean ma väga oluliseks, et tegemist on võistkonna mänguga kus tuleb arvestada ka teistega. Treeningutel pööran sellele sageli tähelepanu kui mõni poiss tahab pea ees vastu seina joosta. Mulle on seda räägitud ja räägin ka oma kuttidele, et kui tahad olla individuaalsportlane, siis korvpall on selleks vale spordiala. Korvpall on meeskondlik spordiala ja noored, kes tahavad kunagi korvpalluriteks saada, peaksid sellega kindlasti arvestama." Samamoodi on ka elus. Pere on meie jaoks kõige tähtsam ning me peame arvestama kõigi oma pereliikmetega. " Korvpall on mulle andnud sõbrad terveks eluks ning kindlasti sihikindlust ja distsipliini. Distsipliini kohapealt tänan veelkord treener Märt Raami, kus iga treening või laager käis meile sõjaväe korra järgi. „Kord", "Distsipliin“ on need sõnad mis jäävad terveks eluks meelde."

 

HOBID JA PERE

Peres on kindel ülekaal naistel. Mul on kaks imetoredat õde Evelin ja Sofia Mireille, neist esimene 23a ja teine 6a. Õed on samuti minu kõige suuremad motivaatorid, kellega saab rääkida nii heast kui ka halvast ning kes toetavad mida igal võimalusel, emast rääkimata. Kodust meheau kaitseb minu suur ja paksuke kass, kes on kodus ka vaieldematu King. "Peale korvpalli on mul hobiks jõusaalis raskuste sikutamine ja motokrossil sõpradele kaasaelamine. Raja ääres seistes mõtlen alati, et millal tuleb see päev kui saaks ise tõkkepuu taga seista. Ei saa välistada, et ükspäev on see päev käes ja tuleb hakata tegelema sellega kuhu tegelikult süda kuulub. Kindlasti ei saa sellest seltskonnast välja jätta sõpru, kellega koos teha süüa, vaadata filme ja nautida mõnusat koosolemist kust ei puudu ka hea muusika."

 

Siim Randla

 

www.kkviimsi.ee /www.kesklinnakk.ee

FB/kesklinnakorvpalliklubi

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...