Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri
12.04.2024
Enne aprilli lõpus algavaid Eesti liiga play-off mänge, kus Viimsi läheb veerandfinaalis vastamisi Tartu Ülikool & Maks ja Moorits meeskonnaga, on plaanis pidada kolm kontrollkohtumist-treeningmängu, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Lõppes linnalaager "Time-Out" (0)
18.08.2017

Reedel 18.augustil lõppes ühise piknikuga Viimsi Vabaõhumuuseumis terve nädala väldanud sportlik linnalaager Time-Out, mis sedakorda kandis järjekorranumbrit seitse. Laarist võtsid osa koguni 21 poissi!

Nädala jooksul jõudti paljude erinevate treeningute kõrval külastada Viimsi sõjamuuseumi ja käia meisterdamas ning kinos, tutvuda Politsei- ja merepääastjate tööga ning laagri lõpetas ühine piknik lapsevanematega Viimsi Vabaõhumuuseumis. 

Möödunud nädalaga õpiti kindlasti nii mõnigi uus tegevus, leiti uus sõber või uus harrastus.
Kõik osalejad said meeneks nimelise laagrisärgi ning isikliku korvpalli Nikelt.

Laagrit juhendasid klubi noortetreenerid Aleks, Mari-Liis ja Artur.


Klubi esindaja Tanel Einaste: "Kiitus kõigile tublidele laagrilaastele ja loomulikult juhendajatele, kes toreda nädala teoks tegid. Minuni on jõudnud mõlemalt poolt ainult hea või väga hea tagasiside. Tänusõnad ka ma meie partneritele, kelle abiga laagri läbi viisime. Laager toimus jube seitsmendat korda ning see formaat on tõestanud, et töötab ning on kogukonnas hinnatud. Meeldiva murena saan vaid välja tuua, et laagrikohad täitusid kiirelt ning hiljaks jäänud registreerumise tõttu kahjuks kõiki soovijaid me vastu võtta ei saanduki. Eks tuleb oodata järgmist suve."


Täname
Lavendel Kohvik, Viimsi Kino, Viimsi Sõjamuuseum, Viimsi Vabaõhumuuseum, Eesti Politsei, SAR Pirita Merepääste, Isemoodi Loovustuba, Viimsi Kool, Sportland, Nike, Fifaa, Riina Vaikmaa, Aleks Aasma, Mari-Liis Ojaperv, Artur Kusnerov.

Eesti Kultuurkapital.

 

Pildid: I Päev; II päevV Päev.


www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee
FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk
IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...