Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
MEIE: Zilvinas (0)
29.09.2017

Zilvinas Strazdas: "Töökad noored võivad hakata mängima koondise eest." Korvpalliklubi Viimsi tööd alustanud leedu korvpallitreener Strazdas lubab, et  töökad noored võivad  tulevikus välja jõuda  Eesti korvpallikoondisesse ja maailma parimatesse klubidesse. 

 

 

MIKS KORVPALL?

Hakkasin korvpalli mängima 3.klassist. See oli nagu armastus esimesest silmapilgust - alustasin ja saa enam pidama. Korvpall ongi minu elu. 

 

PÕHIMÕTTED TREENERINA?

Korvpalli võib jagada kaheks osaks. Noorte- ja profikorvpall ehk täiskasvanud. Suurem osa minu treeneritööst on seotud noortega, mistõttu on mul filosoofia: selles tsüklis on kaks teed: mida sa tahad ja mis sead eesmärgiks. Ühed tahavad medalitele mängida 1 klassist, aga mina tahan lapsi õpetada korvpalli mängima. 

Tunnen rõõmu, kui noored kasvavad, saavutavad tööga oma eesmärgi. 

 

TÖÖD JA HOBID?

Minul on vedanud, teen oma meelis tööd. Mulle meeldib ka jalgpall, WRC ralli, olen paar korda käinud ka Soomes sealset etappi vaatamas. Tean Ott Tänakut. Vabal ajal armastan olla looduses, seeni korjata või käia mere ääres. Muusikat kuulan klassikast metallini. Kogu pere fännab Rammsteini.

 

KUIDAS VIIMSISSE JÕUDSID?

Viimsis töötavad korvpallifantaanikud ja minu vanad sõbrad, kes kutsusid mind. Olen rõõmus, et siin on palju perspektiivikaid lapsi, kes pühendunud tööga võivad tulevikus jõuda Eesti koondisse ja parimatesse välisklubidesse. 

Ma pole esimest korda välismaal tööl, ja mulle oli oluline, et ka pere saaks kaasa tulla. 

 

ESIMESED MULJED?

Kõik on väga hästi. Oluline on pere. Olen väga õnnelik oma poja  Rokase üle, kes õpib Viimsi koolis ja räägib eesti keeles. Ta leidis ruttu sõbrad ja käib samuti korvpallitrennis. 

Ka minu naisele Agnele Viimsis meeldib. Ta  töötab, ta on massöör, meditsiinilise haridusega.  


ERINEVUSED LEEDUGA?

Suurim erinevus on  temperament. Leedukad on ülbemad, eestlased pehmema iseloomuga.  Minu esimene treener õpetas nii: platsil sõpru pole aga pärast mängu peate olema jälle inteligentsed ja sõbrad kõigiga. Nüüd üritan noori sarnaselt õpetada. 

Leedukatel on ka mängus nii nagu armastuses ja sõjas - võit iga hinna eest.

 

TEISED ZILVINASEST. Tarmo Kapper - kolleeg

"Täiesti üheselt on Zilvinase tulekuga klubisse juurde tulnud uut energiat ja uusi teadmisi. Püüame seda, klubi huvides, maksimaalselt ära kasutada.

Tema enda aktiivne ja abivalmis olek sütitab kõiki ümberringi. Mis peamine, poistel silmad säravad ja kõik tahavad treeningutel ja mängudel silma paista. 

Meil, treeneritel, on temalt samuti palju õppida ja me ei jäta seda võimalust kasutamata."

 

Siim Randla

 

www.kkviimsi.ee /www.kesklinnakk.ee

FB/kesklinnakorvpalliklubi

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...