Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri
12.04.2024
Enne aprilli lõpus algavaid Eesti liiga play-off mänge, kus Viimsi läheb veerandfinaalis vastamisi Tartu Ülikool & Maks ja Moorits meeskonnaga, on plaanis pidada kolm kontrollkohtumist-treeningmängu, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
MEIE: Asko (0)
31.10.2017

Asko Meiner: "Tahan, et poisid keda ma treenin, tunneks sellest protsessist rõõmu!"

MIKS KORVPALL?

Olen enda arvates alati olnud korvpallis nö musta töö tegija ning, et seda hästi teha peab olema füüsiliselt tugev, kuid samas ka kiire. Esimesed jõutrennid sain ma samuti korvpalli trennis käies, kui meiga hakkas tegelema eraldi ÜKE treener, kes meiega iganädalaselt ning suvel peaaegu iga päev töötas. Trennid olid küll väga rasked, kuid mulle meeldis see protsess ja pingutus ning see tunne peale rasket trenni, kui olin andnud oma maksimumi. Hiljem olen hakanud iseseisvalt treenima jõusaalis, kuid selle kõrvalt mängin edasi ka korvpalli. Tunnen, et lisades korvpalli mängimise juurde jõutreeningu, olen muutunud paremaks ning see on motivatsioon, et veelgi areneda ning treenida ja neid samu õpetusi jagada ka noortele.  Alustanud sportimist korvpallurina ning hiljem lisanud jõutreeningu sinna kõrvale, olen kombineerinud need kaks suurepärast asja oma elus ning ilma nendeta enam ei saa. 

 

PÕHIMÕTTED TREENERINA?

Tahan, et poisid keda ma treenin, tunneks sellest protsessist rõõmu ning saaks omale füüsilises ning tervislikus mõttes hea põhja alla. Pole vahet, kas mängijast saab profikorvpallur või tööötab ta muul alal, siis ta on juba noorena harjunud füüsiliselt pingutama ning leidnud mingisugusegi distsipliini ja parema eluviisi.

Trennis nõuan samuti korda, kuna mind on ise nii õpetatud. Kuid samas peab alati ka pulli saama, peaasi, et töö oleks tehtud ja lõpptulemus selline nagu oodatud.

 

TÖÖD JA HOBID?

Kaks peamist asja ongi jõusaal ja korvpall, iga päev on vähemalt üks nendest, kui mitte kaks. Peale nende meeldivad ka muud pallimängud; jalgpall, võrkpall jne.

Lisaks ei saa ka ilma pere ja sõpradeta. Inimene peab oskama ka lõbutseda ja puhata ning just nende seltsis on see parim.

 

KUIDAS VIIMSISSE JÕUDSID?

Õpin just sellist eriala, mis nõuab lastega töötamist ja teadsin, et tahaksin kooli kõrvalt erialast tööd teha. Ühel päeval helistas mulle mu üks parimatest sõpradest, Artur, kes on Viimsis juba tükk aega töötanud. Ütles, et Viimsi vajab noortele ÜKE treenerit ning oli selleks just mind soovitanud. Muidugi tekkis kohe huvi ning olles kuulnud Arturilt ainult positiivset tagasisidet ei olnudki kaua vaja mõelda.

 

ESIMESED MULJED?

Teiste treenerite ning nö kontori poolt võeti mind väga soojalt vastu ning usun, et ka poisid võtsid mind kiirelt omaks. On rõõm sellises oraganisatsioonis töötada!

 

...

 

TEISED ASKOST. Artur Kusnerov - hea sõber ja kolleeg.

Askoga oleme tuttavad juba väiksest saati, kui alustasime Rakveres korvpalliteed.

Mida aeg edasi seda rohkem on ta korvpalli kõrvalt hakanud keskenduma üldfüüsilise ja jõusaali poolele.

Asko ongi klubis just see mees, kes hoolitseb poiste üldfüüsilise ettevalmistuse eest. Julgen öelda, et ta on selle valdkonna vaieldamatu fanatt. Näen seda igapäevaselt, kui palju ta sinna valdkonda rõhku paneb ning on alati valmis ennast veel rohkem harima.

Loodan, et ta suudab oma energiaga sütitada ka poisse, et kõik teeksid korralikult tööd ja annaks endast alati maksimumi

Inimesena on Asko väga kohusetundlik ning rõõmsameelne, mis kindlasti on poistele eeskujuks ja meeldib. 

 

Siim Randla

 

www.kkviimsi.ee /www.kesklinnakk.ee

FB/kesklinnakorvpalliklubi

IG/kkviimsikesklinnakk

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...