Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
MEIE: Tarmo Kapper (0)
28.02.2018

Tarmo Kapper: "Minu põhimõte treenerina on olla võimalikult avatud ja vastuvõtlik muutustele ja uutele asjadele. Õppida teistelt, mitte oma vigadest ja teha tööd süsteemselt".  

MIKS KORVPALL? 

Ega sellele mingit selget vastust ei olegi. Tegelikult ei olnudki vahet millise suurusega see pall või litter või mõni muu mänguvahend oli. Mängisin kõike mänge, kus pall oli. 

Õues vene poistega jalkat ja hokit, isaga lauatennist ja tennist, koolis korv-, võrk , sulgpalli. Korvpall jäi lõpuks seetõttu, et sõbrad olid korvpallurid. Trennis käisin kergejõustikus. Aga korvpall meeldib mulle pallimängudest kõige rohkem. Selles mängus on kõige rohkem tehnilisi elemente, meeskonna töö, teistega arvestamist jne. Läbi selle mängu saad õppida ja ellu kaasa võtta palju kasulikke oskuseid. 

 

PÕHIMÕTTED TREENERINA?

Põhimõte treenerina on olla võimalikult avatud ja vastuvõtlik muutustele ja uutele asjadele. Õppida teistelt, mitte oma vigadest ja teha tööd süsteemselt.  Arenguruumi on veel kõvasti.  Korvpall, ühiskond ja ka lapsed/noored muutuvad ajas, kes tahab olla laste ja noorte treener peab sellega arvestama ja olema õppimisvõimeline.

 

TÖÖD JA HOBID?

TÖÖD: See osakond on kirju. Õppisin ja lõpetasin Kiviehitiste restauraator müürsepp- pottsepa eriala. Tööle asusin G4S turvamees- korrapidaja. Edasi Jõhvi Sportmägude kool tennise treener. Järgmine Neste tanklas müüja, siis müüsin peilereid ja siis 10 aastat reklaami ETV-s ja, EPL-is. 

Eesti Päevaleht oli väga kena töökoht, pidasin seal 5 - 6 eri ametipositsiooni. Võib olla ütleb see hüplev jada midagi mu iseloomu kohta.

HOBID: Meri. Olen Kalevi Jahtklubi liige. Kuidagi on läinud nii, et olen olnud võistlusametnik paljudel  Eestis toimuvatel purjetamisvõistlustel. Kaasaarvatud MM-id ja EM-id. Olümpial on käimata. 

 

KUIDAS VIIMSISSE JÕUDSID? 

Elu tõi Viimsisse ja oli vaja poisile  treenimis ja mängimisvõimalus leida. Õnneks oli kohalik klubi olemas, tegutses ja kasvas. Tanel võttis näpu, siis küünarnuki ja siis ei olnud enam pääsu. Ise tahtsin ka. 

 

TEISED TARMOST. Tanel Einaste - kolleeg.

Annad sõrme, võetakse käsi, peab siinkohal vägagi paika! Tarmo esialgsest soovist klubi tegemistesse abitreenerina kaasa aidata, saatuse tahtel, asja ei saanud. Nii leidis Tarmo ennast juba mõne nädala pärast mitme treeningrühma ees seismas ja treeninguid juhendamas. Tarmo tuli olukorrast auga välja ja on tänaseks klubis asendamatu treenides ja juhendades igal ajal mis iganes meeskonda või tuues-viies-tellides-müües. Tarmoga saab luurele, ja Riiga, minna küll!

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...