Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Korvpalliklubi Viimsi spordimeistrelikkuse projekt (0)
02.08.2018

Käesoleval hooajal jätkab Korvpalliklubi Viimsi juba möödunud hooajal alustatud nö spordimeisterlikkuse projekti, mille eesmärgiks on tunnustada ja toetada korvpalli tõsiselt võtvaid, ehk rohkem kui hobina harrastavaid ning endale spordis sihte seadvaid ning vastavalt treeningutesse ja võistlustesse panustavaid noorsportlasi.

Klubi tegevjuht Tanel Einaste sõnul ongi eesmärgiks ergutada noori endale spordis kõrgemaid sihte seadma  "Kui 2018.aasta alguseni olime õppemaksu soodustusi pakkunud nö majanduslikust kaalutlusest, siis alates 2018.jaanuarist soovime toetada ka endale sportlike eesmärke seadvaid ning tulemusele orienteeritud õpilasi. Tuleb tunnistada, et neid noori on jäänud vähemaks. Loomulikult ei tähenda ja garanteeri see veel jõudmist tippsporti aga meie eesmärk on innustada igat  õpilasi jõudma just oma maksimumini aga ka see nõuab pühendumist. Kindlasti ei tähenda noorte tippsport kooli tahaplaanile jäämist või haridusega vastandumist, vaid siin kehtib reegel - kes teeb, see jõuab."

"Oleme täna kriteeriumiks seadnud kuulumise Eesti koondistesse ja meie esindus- või duubelmeeskonda. Seejuures eeldame nende mängijatelt spordile orienteeritud valikute tegemist ja koostööd klubiga, ehk maksimaalses mahus klubi võistlustel ja treeningutel osalemist, eeldame mängijatelt osalemist treeningutel ja võistlustel 5…6x nädalas ja 25x kuus ning koostööd koduklubi ja –treeneritega, nii treeningprotsessis kui ka igakülgselt mängija arengut puudutavates küsimustes, sh hooaja ja karjääri planeerimine, koostöö agentidega jms." jätkab Einaste.

 

Soodustusi saavad mängijaid järgnevalt:

  • Eesti koondiste mängijad - õppemaksu soodustus 100%;
  • Esindusmeeskonna mängijad - kindlustatakse klubi poolt võistlusarustuse jms, sh jalatsid ja tehakse õppemaksu soodustus 100%;
  • Duubelmeeskonna mängijad - kindlustatakse klubi poolt võistlusvarustuse jms ja tehakse õppemaksu soodustus 50%.

 

Juhul kui mängija ei täida seatud eeldusi, st puudub põhjuseta treeningust või võistluselt, siis kaotab mängija järgmise kuu makse osas õppemaksu soodustuse. Kui mängija ei täida treeningutel ja võistlustel osalemise eeldusi regulaarselt, käitub ebasportilikult või kahjustab klubi mainet, loobub ühepoolselt koostööst klubiga on klubil õigus soodustuse pakkumine lõpetada ja nõuda ka seniste kulutuste, soodustuste hüvitamist.

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...