Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Korvpallikooli treenerile Janek Pallasele omistati 18.märtsil, peale teooria- ning praktilisi eksameid korvpallitreener EKR 4 kutsetase. Palju õnne, edu töös ja korvpalli ikka korvi, Janek!
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Kesklinna KK/TSK tõi Leedust kaasa “Kaunas Cup” võidukarika (0)
01.10.2018

28.-30.september Leedus toimunud rahvusvahelise laste- ja noorte korvpalliturniiri “Kaunas Cup” võidukarika vanimate poiste arvestuses võitis Korvpalliklubi Viimsi/Estover U18-vanuseklassi meeskond, kes mängib KK Viimsi/Kesklinna KK/TSK nime all.

Meeskond võitis turniiril peetud viiest mängust neli, tundes kaotusekibedust vaid korra, kui alagrupimängus tunnistati Leedu korvpalli au ja uhkuse, Kaunase Zalgirise järelkasvumeeskonna paremust.

Edasistes kohamängudes pidid viimsilaste paremust tunnistama vastavalt poolfinaalis väljakuperemehed Tornado Korvpallikoolist, 61:49, ja finaalis ukrainlaste Litvaka Korvpallikool Odessast, 83:43.

Turniirivõidu kõrval pidas meeskonna treener Kristjan Evart oluliseks võimalus saada ülevaade meeskonna seisundist, “Saime viis head mängu, mis on ülimalt vajalik enne uuel nädalal algavaid eesti meistrivõistluste mänge. Tugeva turniiri võit on boonus. Usun, et oleme hooaja alguseks piisavalt valmis, kuid rahulolu ei saa pikalt kesta kuna sinnamaani kuhu tahame välja jõuda on meil veel parajalt pikk tee minna!”

Lisaks Jorgen Rikbergile KK Viimsi/Kesklinna KK/TSK mängijatest turniiri sümboolsesse viisikusse valitud Hugo Toom jätkas treeneri mõtet, “See oli esimene kord sel hooajal, kui mängisime täiskoosseisus ja tegime päris hea turniiri aga oma eesmärkide täitmiseks peame mängu veelgi parandama.”

Meeskonna peatreener Tanel Einaste pidas oluliseks, et kahe hooaja vahel toimunud muudatused treeneripingil, on sujunud tõrgeteta, “Meeskond on treeneritetiimi omaks võtnud ja saavad üha paremini aru, mida neilt tahetakse. Samuti loksub paika uute treenerite omavaheline tööjaotus.”

Lisaks U18 poistele osalesid turniiril ka klubi U13 vanuseklassi meeskond, kes kogus viiest mängust ühe võidu ja lõpetas turniiri 7.kohaga. Meeskonna peatreener Žilvinas Strazdas pidas turniiri väga kasulikus, “Mängida sellisel turniiril on alati privileeg. Kohtusime Moldova, Tšehhi , Poola ja Leedu meeskondadega, ehk saime palju erinevaid kogemusi ning nägime ära oma valupunktid, mille parandamise nimel kohe tööle hakkame.”

Klubi tegevjuht Tanel Einaste pidas siinkohal vajalikuks lapsevanematele meenutada, “Loomulikult tahaks kõik kohe võita aga oleme valinud teadlikult pikema tee, ettevalmistusega mitte forsseerides, et edu saabuks nö õigel ajal. Usume, et nii püsivad mängijad kauem spordis ja nö lapstähtede asemel soovime kasvatada sportlasi, kes vanemates vanuseklassides ilma teevad ning loodetavasti nii ka tippsporti jõuavad või saavutavad vähemalt oma võimete maksimumi ning jätkavad harrastusspordiga. See nõuab kõikidelt kannatust ja rahulikku meelt.”

 

Turniiril osalemist toetas Tallinna Spordikool.

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...