Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Korvpalliklubi Viimsi/Estover treenerid käisid õppereisil Sloveenias (0)
29.10.2018

Viis Korvpalliklubi Viimsi/Estover treenerid viibisid 22.-27.oktoober Ljubljanas, Sloveenias tutvumas sealsete korvpalliklubide, korvpalliliidu ja üldhariduskoolide juures toimuvate spordiprogrami tööga.

Kuue päeva sees külastasid Viimsi treenerid nii laste ja noorte kui ka kohalike klubide, sh Ljubljana Olimpija ja Ilirija ning Domzale Helios, esindusmeeskondade treeninguid või võistlusmänge.

Treener Tarmo Kapper pidas suurimaks erinevuseks suhtumist treeningusse, “Peamine erinevus võrreldes Eestiga on distsipliin. Mängijad kuulavad ja harjutavad täie rauaga. Seda oli väga hea vaadata. Minu jaoks oli peamine näha, et trennides tehtav ei erine suuresti sellest, millega meie siin tegeleme. Ka neil on omad probleemid ja kõik ei ole Doncicid (Luka Doncic), kes saalides ringi jooksevad.” Tony Liivak pidas oluliseks võimalust näha klubide siseelu ja treenerite erinevaid stiile, “Olen väga rahul, et Ljubljanas õnnestus jälgida mitmeid treeninguid, näha klubide köögipoolt ja treenerite erinevaid stiile, samuti kohtuda mitme legendiga, nagu Matjaž Smodiš. Lisaks õppetööle pallisaalis külastasime Arena Stožicel toimunud kohaliku Olimpija ja Itaalia tippklubi Virtuse FIBA Meistrite Liiga mängu. Sloveenias nähtu jätis väga sügava mulje, sain kõrva taha panna mitmeid väiksemaid ja suuremaid nüansse, mida igapäeva treeningtöös ära kasutada.

Korvpalliklubi Viimsi/Estover tegevjuht Tanel Einaste, “Esmalt suured tänud kõikidele, kes projekti elluviimisele kaasa aitasid - osalenud treenerid, meid võõrustanud klubid, treenerid, Sloveenia Korvpalliliit ja kontaktide loomist vahendanud Reed Nopponenile. Töise nädala jooksul nägime palju ja kindlasti saime uusi mõtteid ja detaile kuid tegelikult peamise tarkuse – treenerid said kinnitust, et teevad põhimõtteliselt samu asju. Aga loomulikult on alati erinevaid detaile ning suure pildi mõistmiseks, tulebki minna ja otse küsida, mida, kuidas, miks. Silma torkavalt suurim vahe on aga laste käitumises, kui meil läheb palju energiat korra loomuisele, siis Sloveenias sellist muret ei olnud ja treenerid sai keskenduda õpetamisele.”

 

Vaata fotogaleriid treenerite õppereisist Sloveeniasse klubi Facebooki lehel SIIN

 

Õppereis Sloveeniasse toimus "Korvpalliklubi Viimsi arenguhüpe" programmi raames ja seda rahastas Kodanikuühiskonna Sihtkapital.

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...