Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto võitis kodusel finaalturniiril Saku I Liiga pronksmedalid (0)
06.05.2019

3.-4.mai Viimsis, Karulaugu Spordikeskuses peetud Eesti esiliiga, ametliku nimega Saku I Liiga, finaalturniiril riputati pronksmedalid kaela väljakuperemeestele KK Viimsi/Notole. Meistriks krooniti poolfinaalis viimsilased alistanud RSK Tarvas.

Teises mängus läks KK Viimsi/Noto, põhiturniiri 5.koht, vastamisi parima asetusega rakverelastega. Kodumeeskond asus mängu juhtima ja ka poolajapausile läksid peatreener Valdo Lipu hoolealused  kodupubliku marulise toetuse saatel 42:37 eduseisul. Renato Lindmetsa juhtimisel asus Tarvas teisel poolajal vahet vähendama ning Kristo Saage, Mihkel Kure toel kuulus mängu lõpuks paremus numbritega 81:93 Rakverele. Kohtumise murdemomendiks võib pidada Viimsi korvialuse tugitala Mihkel Allorgi viiendat viga, peale mida valitses Lindmets lauavõitlust veelgi enam, mille toel teenis Rakvere nö teise võimaluse punkte mängu lõpus 22, Viimsi 6 vastu! 

Meeskonna treener Martin Toomas tõdes, et mänguplaanis võeti teatavaid riske, „ Rakvere on teada tuntud viskaja meeskond ja olime selleks valmis kuid sealt algasid teised probleemid kui täna oli neil korvi all üks väga tubli mees (Renato Lindmets).“

Meeskonna kapten Kristjan Evart tõdes, et kuigi vastas oli põhiturniiri parim meeskond, oli kaotus kibe  „Tegelikult meile pakuti seda mängu aga me ei olnud ise valmis seda ära kasutama täna.“

Kristjan Evart 24 punkti.  Hugo Toom ja Joosep Indermitte 12 punkti.

 

Reedel peetud poolfinaalides alistas esimeses mängus KA Tallinna Kalev 91:79 G4S Noorteliiga. Täpsemalt loe SIIN.

 

Eesti Korvpalliliidu andmete kohaselt vaatas reedeseid poolfinaale kohapeal 1000 pealtvaatajat. Neile lisanduvad Delfi TV vahendusel kohtumisi jälginud.

Vaata fotogaleriid mängust KK Viimsi/Noto vs RSK Tarvas  SIIN

Vaata täispikki intervjuusid Lipsu, Toomase ja Evartiga SIIN

Järelvaata mängu Delfi TV vahendusel SIIN

 

Laupäeval peetud kolmanda koha mängus alistas KK Viimsi/Noto kodupubliku ees G4S Noorteliiga tulemusega 97:80.

Tasavägiselt kulgenud avaveerandi võitis G4S Noorteliiga meeskond 26:21, kuid Kristjan Evarti ja  Jalmar Joosep Saare kaugvisete toel haarata initsiatiiv ja  poolajapausile mindi viimsilaste 49:42 eduseisul.  Otsustavalt spurtisid väljakuperemehed kodupubliku toel neljanda veerandaja alguses, kui tabati kolm järjetikust kaugviset.

Meeskonna peatreener Valdo Lips tunnustas oma hoolealuseid keskendumise eest, millega mängule tuldi, „Sellistes mängudes tuleb kõva võitlus ja mõlemad meeskonnad tulid kõva tuhhiga peale. Lõpuks meie tahtsime veidi rohkem ja see saab sellistes mängudes maksvaks. Meie poolt hea ühtlane ja meeskondlik mäng ning võitlus. Pink elas kaasa. Palju õnne ja tänan meeskonda väga hea hooaja eest!“

Andreas Märtson 20 punkti. Meeskonna kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud kapten  Kristjan Evart 19 punkti. Gaspar Bibikov 16 punkti ja 8 resultatiivset söötu.

 

Eesti Korvpalliliidu andmete kohaselt vaatas laupäevaseid medalimänge kohapeal 900 pealtvaatajat. Neile lisanduvad Delfi TV vahendusel kohtumisi jälginud.

Vaata fotogaleriid mängust KK Viimsi/Noto vs G4S Noorteliiga SIIN

Vaata täispikki intervjuusid Lipsu, Toomase ja Evartiga SIIN

Järelvaata mängu Delfi TV vahendusel SIIN

 

RSK Tarvas alistas Saku I liiga finaalmängus KA Tallinna Kalev/TLÜ tulemusega 97:87. Täpsemalt loe SIIN. Võitjate resultatiivsemana kogus Kristo Saage 24 punkti, 8 lauapalli ja 8 resultatiivset söötu. Kogu finaalturniiri kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Renato Lindmets panustas 14 punkti ja 9 lauapalli. 

Finaalturniiri parimaid autasustasid Eesti Korvpalliliidu president Jaak Salumets ja Viimsi vallavanem Laine Randjärv.

Vaata fotogaleriid mängust RSK Tarvas vs KA Tallinna Kalev  SIIN

 

Saku I Liiga finaalturniiri Viimsi poolne peakorraldaja, Korvpallikubi Viimsi/Estover tegevjuht, Tanel Einaste pidas meeskonna esitlust ja kogu hooaega ning nüüd finaalturniiri väga kordaläinuks, „Kuigi pean tunnistama, et reedene kaotus kripeldab ka minul, ehk paari tabava viskega oleks mäng võinud pöörduda meie kasuks, ei ole siin midagi kahetseda. Meeskond täitis oma eesmärgi kuhjaga. Tänan ja õnnitlen meie meeskonda ja treenereid ning taustajõude, fänne, toetajaid ja sponsoreid! Kui vaadata üldiselt, siis see  oli meie teine hooaeg esiliigas, uus kodusaal, esimene play-off seeria võit, kodune finaalturniir, pronksmedalid, kasvav kodupublik ja üldised finaalturniiri vaatajanumbrid, siis see oli parim, mis Viimsile juhtuda sai! “

 

Meeskonna: nimisponsor Noto Viimistlussalong; toetajad Sisustusekspert ja Viimsi vald; varustuspartner Nike Esinduskauplused, veeparartner evian.

Füsioteraapiapartner Rainar Vahtrik ja ReaktFüsioteraapia.

Meeskonna treenib tugevaks Must CrossFit.

 

Järgmine kodumäng. OSALE KINDLASTI!

  • 10.mai: G4S Noorteliiga U18 vanuseklassi 1/4 finaal: KK Viimsi/Kesklinna KK/TSK vs Rapla Korvpallikool (1.mäng)

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...