Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Rahvusvaheline noorte tippkorvpall Viimsis (0)
13.11.2019

Tuleval nädalavahetusel, so 15.-17.november võõrustab Viimsi rahvusvahelist noorte tippkorvpalli, kui Karulaugu Spordikeskuse korvpalliareenil toimub Poiste Balti Korvpalliliiga (BBBL) U13 vanusegrupi turniiri.

Reedest pühapäevani toimuvast turniirist võtab teiste seas osa Korvpalliklubi Viimsi/Estover esindus peatreener Kaarel Traumanni juhendamisel, lisaks meeskonnad Lätist, Venemaalt, Soomest, Gruusiast ja Inglismaalt. Traumanni sõnul on meeskond valmis ja ootab koduturniiri väga,” Poiste Balti Korvpalliliiga (BBBL) on suurepärane koht, kus näha treeningutel tehtud töö vilju. Nii mängiate kui treeneri jaoks on see ideaalne väljund, et ennast rahvusvahelisel tasemel proovile panna. Kahjuks on vigastused ja haigused viimasel ajal meid kõvasti räsinud, aga ootan ja loodan, et poisid lähevad iga hinna eest võitlema ning annavad endast parima. Kui sellest eesmärgiga hakkama saame, siis saab väga vinge ja kasulik turniir olema.”

 

Korvpalliklubi Viimsi/Estover tegevjuhi Tanel Einaste sõnul on rõõm kuid samas ka suur vastutus nii suurt turniiri Viimsis võõrustada, "Meie eesmärk on lihtne - läbi viia suurepärane turniir, mida naudiks nii osalejad kui ka kõik teised külalised, õigustades sellega liiga usaldust, et turniir Viimsisse anti. 6 riiki, 8 meeskonda, 29 võistlusmängu, 130 osalejat majutada ja toita. Tehnilise uuendusena saab kõiki mänge otseülekandes jälgida meie YouTube kanalil. Korvpalli täis nädalavahetusele nö kirss tordile on reede õhtul toimuv esindusmeeskonna mäng, kuhu ootame kõiki turniiril osalejaid aga loomulikult kõiki viimsilasi.”

 

Väljakuperemehed kohtuvad reedel kell 10:00 BC Baltic Stars (ENG) ja kell 13:45 Mārupes SC (LAT), laupäeval kell 10:45 Z.Pachulia BA (GEO) ja 15:45 Admiralteyskaja Spordikool (RUS), pühapäeval kell 8:30 Ura Basket (FIN) ja kell BS Rīga/Jugla (LAT) eakaaslastega.

 

Ajakava ja fotogaleriid SIIN

Ajakava ja on-line tulemused SIIN 

Vaata otseülekandeid mängudest SIIN

 

Turniiri toetavad: Viimsi vald, Eesti Kultuurkapital, Nike, Sportland, Ballzy

 

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...