Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi C-klassi poistele jäi Karikavõistluse finaali uks suletuks (0)
20.11.2009
Eesti 2009 a. karikavõistlustel on kätte jõudnud otsustavate mängude aeg.
2009. aasta Eesti C-klassi karikavõistlustel poolfinaali jõudnud KK Viimsi meeskonna vastaseks tuli loosi tahtel eelmise aasta Eesti meister ja tänavuste meistrivõistluste kindel liider, Tiit Soku Korvpallikooli meeskond, kes oma veerandfinaalis edestas Kuremaa Spordikooli.
Poolfinaal peeti 20.novembril T.Soku KK koduväljakul.

Seisusele kohaselt haaras võõrustaja kohe mängu alguses initsiatiivi ja pani külalised kõva surve alla. Säärast agressiivust ja pressingut polnud Viimsi poisid ammu kogenud- mängime ju meie esiliigat, kus säärast kaitset ja mängutempot ei koge.
Kahjuks mõjus selline algus meie poistele ehmatavalt ja "kangestusime", poisid mõtlesid olukorrad ise endile hullemaks, kui need on, ununesid põhitõed ja kahjuks anti alla igas "kahevõitluses"! 
See tõi kaasa hulgaliselt eksimusi ja pallikaotusi, mille vastane kõrge protsendiga kiirrünnakuteks realiseeris.
Mängu lõpuks kogunes meile 32! pallikaotust.

Kurvastas asjaolu, et eksisime olukordades, mida korduvalt treeningutel harjutatud, selgitatud ja millele enne mängu veel kord treenerite poolt tähelepanu juhiti.
Poolajaks tablool võõrustajate kindlad 62:26 edunumbrid.

Ebaõnnestunud poolajale järgnenud puhkepausil suutsid Viimsi poisid ennast koguda. Ehk jüudis ka poisteni arusaam, et häbi ei ole kaotuses või võidus vaid kuidas kaotatakse!
III veerandil suutsime mitu korda mängida kaitsest nii, et vastane ei suutnud 24-ekundiga viskele minna. Võitsime kahevõitlusi ja võtsime rünnakul vastu arukaimaid otsuseid.
Veerandaja tulemuseks "normaalne"  vahe, 17:12.
Neljandal veeranil, kui vastane andis mänguaega ka pingi tagumisele otsale, vormistasime kaotusenumbrid veidi viisakamsks võites veerandaja 8:25.

Lõppskoor 87:63.
T.Soku KK finaalivastaseks tuleb Rapla KK, kes oma poolfinaalis oli 82:50 üle Raksere Spordikoolist.

Kokkuvõttes võib Karikasarjas näidatud tulemusega rahule jääda. Kahju on vaid formaalsest võidust Rock/Ülenurme üle.
Suutsime kindlalt võita Eliitsarjas mängivat Salva/Tartu meeskonda. Täitsime oma eesmärgi jõudes poolfinaali ja saades mängida tänase oma vanuseklassi selge liidriga.
Esimese poolaja allajäämisest on küll kahju, kuid ometi oli selles mängus (eriti III veerand) rõõmustavat ja kasulikku rohkem kui enamikes Esiliiga mängudes, kus edunumbrid meile 20 kuni 30 punkti.


Karikasarja kokkuvõte.

Karikavõistluste avamängus, 1/8 finaalis mängiti koduseinte ja agressiivse kaitse toel üle eelmise aasta Eesti viies ja ka sel aastal Eliit-sarja kuuluv Salva Tartu meeskond. Lõppskoor 92:69.
Veerandfinaali vastaseks saime Tartu Rock/Ülenurme võistkonna ning mäng pidi toimuma loosi tahtel vastase väljakul.

Kahjuks ei suutnud Eesti üks kahest noorte-püramiidiga (Rock ja Kalev/Cramo) klubist ja Lõuna-Eesti korvpalliakedeemiat vedav meeskond kindlustada mängu toimumiseks koduväljakul kohtunikku ja sellega märgiti tabelisse 0:20 võit KK Viimsi meeskonnale.
Rocki treener soovis mängu panna vilistama litsensita noorkohtunikku, kuid sellega külalsied nõus ei olnud. Kahjuks ei nõustunud ka KK Viimsi kohtunik ametlikku mängu üksi teenindama. Sellistel asjaoludel tuligi tabelisse märkida kahjuks külaliste "mõru võit".

Tunnete jahtudes peeti siiski samas treeningmäng, mis tõestas õige meeskonna edasi pääsemist. Tulemuseks 97:66 KK Viimsile.


KK Viimsi
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...