Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Reterra toetab jätkuvalt Viimsi noortekorvpalli (0)
27.11.2019

Korvpalliklubi Viimsi/Estover pikendas kööstöölepingut RETERRA ESTATE OÜga, mille alusel jätkab ettevõte klubi tegevuse toetamist rahaliselt. 

Reterra Estate OÜ tegevjuhi ja partneri Reigo Randmetsa sõnul tuli otsus jätkata aasta tagasi alanud koostööd kergelt. “Korvpalliklubi Viimsi on jõudsalt arenenud, kuid lisaks tulemustele inspireeris meid koostööd jätkama klubi osavõtlik suhtumine ning kogukonna arengut toetav mentaliteet. Olgu selleks kohaliku Viimsi raamatukogu kolimine, ühiselt meeskonnaga spordimaratonidel osalemine või kaasmängijate toetamine kellegi raskel eluetapil. KK Viimsi on äärmiselt positiivne näide kuidas spordiga saab noorte inimeste elusid muuta nii mänguplatsil  kui väljaspool platsi! Meil on väga hea meel anda enda panus klubi arenguks.”

 

Reterra Estate OÜ on kodumaisel kapitalil põhinev kinnisvara arenduse ja investeerimisega tegelev ettevõte. Firma peamised investeeringud on suunatud ärikinnisvara ja elukondliku kinnisvara arendusprojektidele Tallinnas, Tartus ja Riias. Ärikinnisvaras on suurem rõhuasetus büroopindadel, kuid järjest enam suureneb kaubandus- ning teeninduspindade osakaal arendusprojektide hulgas. Elamuarendusobjektides keskendutakse enamasti kortermajadele, mille puhul rõhutakse väga headele arhitektuurilahendustele kaasates vaid tipparhitektuuribüroosid ning sobiva hinna ja kvaliteedi suhte loomisele, millel on tugev turuväärtus ja ostjate huvi.

Reterra Estate eesmärgiks on olla kiiresti arenev kinnisvara ettevõte, kelle poolt loodavad projektid on kvaliteetsed ning pikaajaliselt kõrgelt hinnatud. Reterra arendusportfelli kuuluvad näiteks uudne WoHo hübriidkvartal (Telia ja Pipedrive tornmajad), Tiskre Ärimaja, Raadimõisa Kodu ja Lumina Kodud elamuarendused Tartus ning mitmed teised kinnisvaraarendusprojektid.

 

 

Korvpalliklubi Viimsi/Estover, sh KK Viimsi, Kesklinna KK ja GAG Korvpalliklubi, on Tallinna kesklinnas, Meriväljal, Pirital ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 550 lapse, noore ja harrastajaga klubipüramiidi.

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...