Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto kirjutas kodupubliku ees tabelisse hooaja seitsmenda võidu (0)
16.12.2019

Korvpalliklubi Viimsi/Estover esindusmeeskond, KK Viimsi/Noto, alistas Saku I liiga 10.vooru kohtumises kodusel Karulaugu areenal Paide Viiking Window.

Alates esimesest minutist punkt-punkti mängu näinud Viimsi publik sai siiski võidurõõmu tunda, kui viimasel veerandil kodumeeskond veidi kindlamalt tegutses. Viigiseisult 68:68 tabas Gaspar Bibikov kaugviske, mis viimsilased juhtima viis ja kuigi mõlemad võistkonnad tegid veel skoori, kuvas tablool lõppskoor 73:70.

Meeskonna edusse 16 punkti panustanud ja otsustava kolmese tabanud Gaspar Bibikov pidas mängu väga raskeks, „Oli selline imelik mäng. Meil olid oma kohad aga me võtnud neid viskeid või kui võtsime, siis ei pannud ära. Nii ta lõpu peale läks, selline loterii, kus õnneks meie saime paar olulist korvi ja kaitses paar olulist stoppi. Kindlasti on sellisel hetkel suur abi koduväljakust, mis sellisel hetkel juurde annab.“

ka meeskonna treener Martin Toomas pidas mängu raskeks, „Neid nimetatakse lotomängudeks, kui lõpus ikkagi on viik ja kellel, siis lõpp paremini õnnestub. Õnneks olime need täna meie. Olime lõpus veidi agressiivsemad ja tabasime tähtsa kolmese. Tore, et nii läks.“

Vaadates uude nädalasse, kui aasta viimases mängus, taas koduplatsil, võetakse vastu liigatabeli 8.koha meeskond Tartu Ülikool/Kuremaa SK, sõnasid mõlemad, et mängule minnakse vastu võidumõtetega, kuid täpsem plaan pannakse paika uuel nädalal.

Mihkel Allorg 21 ja 11 lauapalli, Gaspar Bibikov 16,  Kristjan Evart 15 punkti.

KK Viimsi/Notol on tabelis peale 10.vooru, 7 võitu ja 3 kaotust, millega jagatakse kohti 2. kuni 3.

„Burger Kitchen eri“ publikumängu peaauhinnana loositi ühele õnnelikule välja 250€ väärtuses Burger Kitchen Tänavagurmee „Sõprade pakett“.

 

Mängu eel anti Saku I Liiga novembri parima mängija auhind üle KK Viimsi/Noto kapten Kritjan Evartile. Evart sõnas, "Iga auhind on tore tunnustus ja loomulikult on hea meel, et silma jäin. November oli meie meeskonnale positiivne kuu ja loodame, et paneme detsembris samas vaimus edasi. Tänud kaaslastele, kes mind usaldanud on!"

Evarti näitajad möödunud kuul toimunud nelja mänguga olid keskmiselt 24 punkti, 4 resultatiivset söötu, 3 lauapalli, 2 vaheltlõiget, keskmine efektiivsusnäitaja 29,5 ja kahepunktiviskeid tabavus 53-protsenti. Evarti juhtimisel kogusid viimsilased Viimsi novembris kolm võitu ja ühe kaotuse.

 

VAATA!

  • TOP5 sooritusi SIIN
  • mängu ülekannet ning täispikki intervjuusid SIIN
  • pildigaleriid mängust SIIN

 

Järgmine kodumäng. OSALE KINDLASTI!

20.detsember. Kell 19. Karulaugu areena

Saku I Liiga. „MySound2Go eri: KK Viimsi/Noto vs Tartu Ülikool/Kuremaa SK“

MySound2Go eri“ publikumängu peaauhinnana läheb loosi bluetooth kõlar.

 

Meeskonna: nimisponsor: Noto Viimistlussalong

Toetajad: Sisustusekspert ja Viimsi vald

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused. veeparartner: evian

Füsioteraapiapartner: Reakt Füsioteraapia

Meeskonna treenib tugevaks: Golden Glub Viimsi

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...