Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
LINUS MEDICAL OÜ ja Korvpalliklubi Viimsi/Estover pikendasid koostöölepingut (0)
28.01.2020

Korvpalliklubi Viimsi/Estover pikendas toetuslepingut LINUS MEDICAL osaühinguga, mille alusel jätkab ettevõte klubi tegevuse toetamist rahaliselt ka 2020.aastal.

"Taaskordne koostöö pikendamine LINUS MEDICALiga, on kahepoolne soov muuta Eestit paremaks ja tervemaks. Linus Medicaliga koostöös saame täiendavalt panustada igapäevaselt laste- ja noortega tegelevate treenerite koolitusse ning motiveerimisse," ütles klubi tegevjuht Tanel Einaste

 

Linus Medical tegutseb kõigis kolmes Balti riigis ning tegeleb meditsiiniseadmete müügi, hulgimüügi ja turundamisega Balti regioonis. Meie firma viljeleb äritavasid, mis toetavad tugevat kogukonda, tervislikku keskkonda ja majanduslikku heaolu nii praegu kui ka tulevikus.

Linus Medical on moodustanud kolm juriidilist isikut Eestis, Lätis ja Leedus ja kõigis nimetatud riikides töötavad asjatundlikud spetsialistid, kes on meditsiiniseadmete müügi ja turundusega aastaid edukalt tegelenud.

Linus Medicali põhitegevusala on meditsiiniseadmete müük ja turundus kõigis kolmes Balti riigis. Linus Medicali Baltimaade keskladu varustab otse hulgimüüjaid ja teisi koostööpartnereid kvaliteetsete toodetega kõigis Balti riikides.Linus Medicali äriklientideks on Baltimaade hulgimüüjad, haigekassad, apteegid ja haiglad. 

 

Korvpalliklubi Viimsi/Estover, sh KK Viimsi, Kesklinna KK ja GAG Korvpalliklubiga, on Tallinna kesklinnas, Meriväljal, Pirital ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 550 lapse ja noorega ning harrastajaga klubipüramiidi.

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...