Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto teenis rekordilise kodupubliku toel suureskoorilise võidu, lõpetades sellega Aivar Kuusmaa juhitud Kadrina Karude 11 mängulise võidseeria (0)
25.02.2020

Korvpalliklubi Viimsi/Estover esindusmeeskond, KK Viimsi/Noto, alistas Saku I liiga 17.vooru kohtumises rekordilise kodupubliku ees seni 11 mängu järjest võitndu Aivar Kuusmaa juhendatava Kadrina Karud.  Viimsilastele oli see hooaja 13.võiduks.

Karulaugu areenale kogunenud 400-pealine publik nägi kui kahte erinevat mängu. Korvidevaesele avaveerandile 13:12, järgnes veel ka tasavägine poolaeg, 39:34, peale mida viimsilased isetuma mängu (korvisöödud 26:12), parema visketabavuse ning kaitsemängu toel kohtumise enda kasuks kallutasid. Lõppskoor 90:55.

KK Viimsi/Noto abitreener Martin Toomas , “Koduväljak mängis täna kindlasti rolli. Kodus oleme seni võitmatud ja, kes selle karude võidumarsi ikka peatab kui Viimsi kodus. Kui esimeses mängus Kadrinas oli draamat kõvasti, me oma mängu ülesse ei saanudki aga olime ikkagi mängus sees. Ka täna oli esimesel poolajal mäng rabe, oli see siis ületahtmisest või millest, nii, et poolajasõnum oligi, et mängime julgemini.”

Mihkel Allorg, pidas võidu võtmeks häälestumist ning ka tema kiitis publikut, kes meeskonda toetas, “Kodusaalis oleme olnud seni võitmatud ja ei tahtnud neil lasta siin 12.võitu saada. Olime mänguks hästi valmis. Tore näha, et publikut nii palju saalis oli, möll oli kõva, see andis nii palju energiat. Esimene poolaeg oli raba aga teisel saime oma mängu käima ja kaitse pidama.”

Allorgile oli see viimaseks kodumänguks ene Uus-Meremaale siirdumist, “Loomulikult jään meeskonna käekäiku jälgima. Viimsi on minule parajalt südamesse pugenud, ehk eks ma tulen ühel hetkel tagasi.”  

Kristjan Evart 17 punkti, 10 lauapalli ja 9 söötu. Kaarel Traumann 17 punkti ja 8 söötu. Robert Lilleõis 16 punkti. Mihkel Allorg 12 punkti ja 10 lauapalli. Andreas Märtson 12 punkti. Gaspar Bibikov 10 punkti.

Mängu nimitoetaja oli Jazz Pesulad.

 

KK Viimsi/Noto asub Saku I Liiga turniriitabelis, peale 17.mängudevooru 13 võidu ja 4 kaotusega, 2.kohal.

 

VAATA!

  • mängu ülekannet SIIN
  • intervjuud Toomasega SIIN
  • intervjuud Allorgiga SIIN
  • pildigaleriid mängust SIIN
  • TOP5 sooritusi SIIN

 

Järgmine kodumäng. OSALE KINDLASTI!

27.märts. Kell 19. Karulaugu areena

“Estover eri: KK Viimsi/Noto vs Tartu Kalev/Estiko“

 

Meeskonna: nimisponsor: Noto Viimistlussalong

Toetajad: Sisustusekspert ja Viimsi vald

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused. veeparartner: evian

Füsioteraapiapartner: Reakt Füsioteraapia

Meeskonna treenib tugevaks: Golden Glub Viimsi

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...