Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Ühistreeningute peatumine kuni 1.05. Liikmemaksudest (0)
27.03.2020

Alanud aasta on olnud erakorraline ning ootamatud sündmused on meid kõiki pannud olukorda, kus üksteise toetamine ja mõistmine on hädavajalik. Täname meie kogukonda, kes mõistavad ja toetavad, klubi pingutusi tegevuse jätkamiseks.

Ühistreeningute peatamine kuni 1.05.

Sarnaselt haridusasutustele jms on seoses COVID 19 viiruse levikuga peatatud Korvpalliklubi Viimsi/Estover, sh KK Viimsi, Kesklinna KK ja GAG Korvpalliklubi ühistreeningud kuni 1.05.2020 (nimetatud periood võib pikeneda).

Sellel perioodil ei toimu ühistreeninguid kuid treenerid annavad mängijatele individuaalsed treeningplaanid kodus täitmiseks, juhised iseseisvaks treeninguks leitavad meie sotsiaalmeedia kanalites, sh Facebook, Instagram või YouTube, toimub e-viktoriin jne.

Kui Teil tekib küsimusi seoses iseseisvate treeningutega, siis palun pöörduge oma lapse treeneri poole, kes Teid kindlasti aitab ja juhendab.

 

Liikmemaksudest.

Toetame 100% kõiki raskustesse sattunud, ehk töö või sissetuleku kaotanud liikmeid.

Oleme kõik ühel meelel, et tänane olukord on keeruline ja ei tee rõõmu kellelegi. Me ei tea kui kaua see kestab aga see on ajutine. Et olukorra normaliseerudes treeningtegevus jätkuks parimal võimalikul moel, peame hoidma oma treenereid, ehk jätkuvalt palume Teil  so ka ühistreeningute peatumise perioodil, tasuda liikmemaksu.

Raske perioodi üleelamiseks oleme teinud soodustusi liikmemaksude maksmisel:

 

Aprilli liikmemaksud:

  1. Universaalne soodustus: -30%* kõikidele klubi liikmetele. *-ümardame summa.
  2. Pallimänguringid, lasteaia rühmad -100%.

 

Erandid:

  1. Töö või sissetuleku kaotanud: Soodustus -100%. Palume anda märku kkviimsi@kkviimsi.ee
  2. Palume ja täname liikmeid kellel on võimekus ja soov klubi toetada liikmemaksu tasumisega täies mahus, sellest märku anda kkviimsi@kkviimsi.ee

 

Küsimuste, omapoolsetel ettepanekute vms korral palume ühendust võtta kkviimsi@kkviimsi.ee

 

Klubi poolt oleme loomulikult võtnud tarvitusele kõik meetmed jätkusuutlikuse tagamiseks, sh külmutanud kõik põhitegevusega mitte seotud kulud jms.

Samuti taotleme riigi eriolukorra toetust, millele kvalifitseerumine on täna ebaselge AGA mille edukaks osutamise korral vähendame liikmemaksu tulevastel perioodidel!

Samas peame arvestama, et meie tulude jaotusest moodustavad 35% omatulud ( ürituste korraldus, renditulud, sponsorid – aitäh Teile), mille seni oleme  investeerinud treeningtegevusse, aga mis tänases olukorras vähenevad või saamata jäävad.

Kui soovite täpsemat ülevaadet klubi rahastusest ja selle erinevatest komponentidest, siis selgitame hea meelega. Kirjutage tanel@kkviimsi.ee  või helistage 5048422 ja lepime kokku.

 

Lapsevanemate toetus on klubi tegutsemise jaoks ülioluline, seega suur aitäh veelkord kõikidele, senise ja ette, mõistva suhtumise eest.

 

Üldised soovitused.

Viiruse leviku tõkestamiseks ja ise haigestumise vältimiseks tuleks:

  • vältida rahvarohkeid kohti ja grupiviisiliselt (mitte enam kui 2 inim) liikumist (sh trenni tehes)
  • mitte kasutada avalikus kasutuses olevaid trenažööre, mänguväljakuid
  • mitte jagama kaaslasega joogipudelit
  • hoida inimestega suheldes turvalist distantsi (ca 2m)
  • pesta või desinfitseerida käsi päevajooksul korduvalt (sh pärast väljast tulekut)
  • köhides katta suu käsivarrega mitte peopesaga
  • haigussümptomite ilmnemisel (köha, nohu, palavik jms) hoiduda teiste inimestega kontaktist ja teavitada sellest koheselt oma vanemaid
  • järgida ise antud juhiseid ja suunama seda tegema ka oma kaaslasi

 

Head lapsevanemad, kutsume Teidki kasutama meie e-treeningprogramme nii laste kui ka enda füüsiliseks tegevuseks. See on hea võimalus ka Teile liikuda vabas õhus või siseruumides koos lapsega, hoida kodust reziimi ja üksteise head tuju. Kehaline tegevus hoiab vaimu värske.

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...