Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
18.03.2024
Kahemängulisel turneel Ventspilsis ja Liepajas pidid viimsilased reedel tunnistama Ventspilsi paremust  90:97  kuid ...
Kommenteeri
13.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri
13.03.2024
Neljapäeval siirdub meie esindusmeeskond kahemängulisele Läti turneele, kus kohtutakse esmalt reedel BK Ventspilsi ja laupäeval BK Liepajaga. Mänge on võimalik vaadata
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto "hõbedase" hooaja kokkuvõte ja mängijate iseloomustused (0)
07.04.2020

Peatreener Valdo Lipsu, treener Martin Toomase, kapten Kristjan Evarti, mängija Kaarel Traumann ja klubi tegevjuhi  Tanel Einaste tagasivaade äkilise ning erakorralise lõpu saanud kuid seni edukale ja "mõtteliste hõbemedalitega" lõppenud hooajale.

...

Korvpalliklubi Viimsi/Estover esindusvõistkond tegi oma parima hooaja

 

Korvpalliklubi Viimsi/Estover esindusvõistkond KK Viimsi/Noto lõpetas äkilise ja erakorralise lõpu saanud Saku I Liiga hooaja teisel kohal, tehes sellega meeskonna senini parima tulemuse.

Teatavasti lõpetati 2019/2020 korvpallihooaeg seoses COVID19 viiruse leviku tõkestamiseks kehtestatud eriolukorraga enne viimaste voorude ja kohamängude toimumist. Seni peetud 19 mängudevooruga kogus KK Viimsi/Noto  14 võitu ja paiknes selle tulemusega jooksvas turniiritabelis 2.kohal, ehk lõpetas hooaja „hõbemedalitel“.

 

Peatreener Valdo Lips  pidas meeskonna seni parimat hooaega mõistagi kordaläinuks, „Kuigi kohamängud jäid sellel hooajal kahjuks pidamata, võib kahtluseta öelda, et tegime meeskonna parima hooaja. Vaatamata sellele, et põhiturniirist jäi mängimata kolm mängu, olime juba selle ajaga kogunud rohkem võite kui kunagi varem esiliigas. Samuti rõõmustab, et mitu vanemat mängijat tegid minu hinnangul samuti karjääri parima hooaja. Kui millegi üle nuriseda, siis jäi nooremate panus sellel hooajal väiksemaks, kui lootsin. Siin on üheks põhjuseks treeningkoormus, mis nooremate mängijate puhul  oli hooaja sees planeeritult kõrge, et tippvorm saavutada hooaja lõpus. Head meelt teeb, et koduväljakul ei saanud meist keegi jagu ehk meie fännid on tõesti kuues mängija väljakul. Tänan nii võistkonda kui ka publikut hea hooaja eest!“

 

Treener Martin Toomas: „Tulemus oli sel hooajal igas mõttes positiivne ning tahan kiita kõiki, kes sellesse oma panuse andsid. Meie suurepärane kodupublik, keda oli saalis minu hinnangul rohkem kui kunagi varem ning, kes tõstsid mängijate kindlustunde tasemele, kus koduväljakul püsisimegi alistamatud. Kiidan ka juhtkonda ning taustajõude, kes tegid suurepärast tööd, et kodumängud oleks tõeline elamus. isiklikult nautisin koostööd treenerite meeskonnaga ning üha kasvavaid võimalusi meie kodusaalis. Tänud mängijatele, kelle treeningutel osalemine ja suhtumine oli väga professionaalne. Eelnevalt mainitu andis meile selleks hooajaks tugevama kogukonna ja meeskonna, mis õnnestus vormistada meie seni parimaks tulemuseks. Välismängudel oli mitmel korral draamat ning võib öelda, et veidi parema õnne korral, oli reaalne võimalus lõpetada hooaeg tabeli tipus. Kahju, et aasta pidi sellisel viisil enneaegselt lõppema ning hooaja lõpu emotsioonid jäid saamata.“

 

Kapten Kristjan Evart: „Sel aastal, arvestades meie meeskonna  komplekteeritust, ei olnud mul kahtlust, et võime esiliiga võidu peale mängida. Seega tulemus tabelis minu jaoks üllatus ei ole. Muidugi on kahju, et hooaeg lõpuni ei kestnud aga arusaadavalt pole see hetkel meie elu suurim probleem. Kodumängudele annan nii korralduse, hea tulemuse ning muidugi ka toredate fännide pärast hindeks „5“. Meenub ka muidugi kehvemaid esitusi võõrsil mängudelt ning osade mängijate pikad vigastused, mis meeskonna tulemust kui mängijate endi arengut kindlasti mõjutasid. Kokkuvõttes  hooajale hinne „4“. Isiklikult tahan tänada kõiki, kes on selle asja taga , et korvpall Viimsis niimoodi elab, nagu ta praegu elab! Tänud treeneritele hea töö ja usalduse eest. Tänud meeskonnale , et kõik olid väljas ühe eesmärgi nimel!

Kõikidele poolehoidjatele - pole muret, varsti saab jälle välja minna ja saalis Noto-pundile kaasa elada ja neid võidule aidata, sest - Viimsi Basketball Never Stops!“

 

Klubi tegevjuht Tanel Einaste, „Meeskond täitis 100% endale seatud eesmärgi.  Hooaja katkedes olime turniirtabelis 2.real, ehk kindlalt play-off kursil ning seda seni parima tulemusega põhihooajal, mis julges arvata, et hooaja eel välja öeldud eesmärk – mängime finaalis, oli „täitmisel“. Olles täna küll veel amatöörmeeskond, siis julgen protsessi pidada profimeeskonnale lähedaseks, kus igaüks saab keskenduda enda rollile. Head meelt tegi, et olijad säilitasid oma taseme ning liitujad võeti suurepäraselt meeskonda vastu.

Veidi ebastabiilseks, et mitte öelda tahaplaanile jäi noormängijate roll. Eks siin peab igaüks ise mõtlema. Jah, oli vältimatuid vigastusi ja treening- ning mängupause aga nii mõnelgi juhul arvan, et toitumine, uneaeg või müts ja kindad, oleks haigestumisest päästnud, ehk lubanud stabiilselt treenida ja seega ka mängida.

Eraldi tooksin välja kodumängud, kus meeskond püsis võitmatu kuid ka korralduslikult tegime suure hüppe nii kvaliteedis kui ka kvantiteedis.  Meie kodumänge külastas 2300 inimest, mis teeb keskmiseks 230 inimest mängukohta ha rekordmängu jälgis saali 400 silmapaari. Kui liita siia Youtube vahendusel ning TOP5 sooritusi vaadanud, teeb see ühe kodumängu auditooriumis keskmisel 580 inimest! 

Tänan kõiki toetajaid ja koostööpartnereid, kes meeskonna ja klubi tegevusse panustavad!

Kuidas edasi? Loomlikult keskendume hetkel eeskätt eriolukorras toimimisele ning uut laadi töökorraldusele. Aga loomulikult oleme vaatamas uude hooaega ning mõtlemas esindusmeeskonna komplekteeritusele, just nii nagu kapten ütles!“

 

Kaarel Traumanni iseloomustused kõikide mängijate kohta:

  • Robert Lilleõis - Viimsi kõige pikemad käed. Haaki vist ei tabanud terve hooaeg, aga pigem meeldibki 3 punkti korraga saada. Selgelt kõige moekam mees võistkonnas ja sõidab punase Ferrariga.
  • Gaspar Bibikov - Tõenäoliselt kõige töökam mees satsis. Töö kandis see hooaeg selgelt vilja ka. Välja arvatud vabaviskejoonelt. Üle 50% kolmesed on ikkagi ulmeline. Armastab sauna ja jäävanni, samuti meeldib põrgatada.
  • Arles-Egert Lelle - Kui pall talle jõuab, siis ta tavaliselt söödab jalaga kuskile Lihula poole. Kaitses väga ebamugav mees. Viset tavaliselt trenni kaasa ei võtnud.
  • Hugo Kivilo - Teeb oma töö alati ausalt ära. Ei tee lollusi ja paneb kotti kui koht olemas. Kindlasti tuleb edukas ärimees, kellelt ootaks suurt panust Eesti korvpalli toetamisel.
  • Egert Vene - Viimase kahe aastaga vägeva arengu teinud. Tahab alati paremini ja küsib nõuandeid. Väga positiivne üllatus. Kahjuks korvpallist ei tea mitte midagi.
  • Kristjan Evart - Vorm on ajutine aga klass on igavene. Tuleb ja paneb rahulikult 20p kõigile, kes vastu tulevad. Ei taha teada, mis saab kui ta pingutama ka veel hakkab. Omandas ka 30-aastaselt uusi oskusi korvpalliväljakul - vea teenimine kolmepunktiviskel. Kapten suure K-ga.
  • Gregor Rikberg - Vaikne mees, ta tuleb lihtsalt käima tõmmata, siis hakkab pilpaid lendama. Kindlasti kõige suurem sotsiaalmeedia spetsialist. Grexi puhul kehtib vanasõna, et parim kaitse on kaitse.
  • Andreas Märtson - Andu elab teisel korrusel. Talle meeldib väljakul hasartmänge mängida ja rahvast käima tõmmata. Sujuvalt saanud paljude Viimsi korvpallurihakatiste lemmikuks mängijaks. Peale mängupäeva oli alati kell 10 hommikul juba saalis. Võtke õppust noored!
  • Kevin Sünd - Viskaja sõna otseses mõttes. Ei karda kedagi ja proovib kõigile ära panna.  Igati vajalik mees võistkonnas, saab kasutada erinevatel positsioonidel. Natuke peaks ehk rohkem vitamiine sööma. Näeb tulevikku ja kasutab seda ennustades ära.
  • Ralf Kompus - Võimlemise maailmameister. Töökus ja tahe on suurepärased, saaks nüüd natuke kavalust kah juurde. Ükskord sai jalale kõvasti külma. Ei tea, kas Ralf on kellelegi kunagi halvasti öelnud.
  • Mihkel Allorg - Miku on ideaalne võistkonna kaaslane. Alati oli teada, kus ta palli tahab saada. Algul tundus, et tähtsatel hetkedel saab teda usaldada, aga siis kui hakkasid otsustavad mängud saabuma, sõitis lihtsalt minema. Edu ja jõudu sulle sinna kaugele!
  • Sander Kõiva - Super tiimivend. Ei karda külma ega kuuma. Vahepeal, kui vorm kehv oli, võttis pressiesindaja kohustused enda kanda. Just sai asjad ilusti käima, et vastaste elu hooaja lõpus kibedaks teha, aga hooaeg sai läbi. Vedas neil seekord.
  • Jorgen Rikberg - Jorgenist on kahju, oleks kindlasti kõva hooaja teinud, kui poleks vigastust. Nüüd tuleb sellest tugevamana välja tulla. Positiivne, et oli üldiselt ikkagi treeningutel kohal ja tegeles oma asjadega. Aga samas tänud mänguminutite eest.
  • Aleks Aasma - Aleks on nii kõva tiimimees, et otsustas Jorgenile rasketel hetkedel toeks olla. Alati positiivse olekuga rõõmus mees, kes ei lasknud tujul langeda. Viimsi rahvas kindlasti ootab oma lemmiku comebacki.
  • Mihkel Orasmäe - Bad boy Miku. Mees tuli, nägi ja lõhkus kohe saunas kulbi ära ning siis valas otse ämbrist kerisele. Esindusmeeskonna hooaeg lõppes küll kiiresti, aga usun, et järgmine hooaeg näeme juba täiesti teistsugust Mihklit. Ükskord ta rääkis meile pika loo. Aga ei mäleta millest.

 

Meeskonna: nimisponsor: Noto Viimistlussalong

Toetajad: Sisustusekspert ja Viimsi vald

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused / teamsport.ee.

Veeparartner: evian

Füsioteraapiapartner: Reakt Füsioteraapia

Meeskonna treenib tugevaks: Golden Glub Viimsi

 

Järelvaata

  • KK Viimsi/Noto kodumänge, TOP5 sooritusi ja intervjuusid SIIN
  • Kodumängude pildigaleriisid SIIN

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...