Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Intervjuu Hugo Toomiga. "Eesmärgiks on korvpallurina kõikides elementides veelgi areneda." (0)
23.07.2020

Eile sai laiemale üldsusele teatavaks Korvpalliklubi Viimsi/Estover õpilase Hugo Toom siirdumine Pärnu Sadama ridadesse. Tegime sel puhul Hugoga juttu ja uurisime Pärnusse siirdumise tagamaid ja eesmärke.

Korvpalliklubi Viimsi/Estover kasvandik ja seni Audentese Spordigümnaasiumis õppinud 17-aastane ja 197 cm pikkune Hugo Toom alustab profikarjääri, siirdudes Pärnu Sadamasse.  Toomile, kes korvpalluriteed alustas Alari Põllu juhendamisel, tegi läbimurde Viimsi klubis treenerite Indrek Ruut, Valdo Lips, Martin Toomas, Kaarel Traumann, Jalmar Joosep Saar ja Kristjan Evarti juhendamisel, on see esimene "profileping".
 

Hugo, Sinu esimene profileping on tõsiasi. Kuidas see teoks sai? Miks Pärnu? Millise, st kui pika lepinguga tegu on?

HT: Jah, esimene mängijaleping on tänaseks allkirjastatud ja teoks sai see tänu soovile ennast meistriliigas proovile panna. Otsus Pärnu Sadama kasuks ei tulnud lihtsalt, sest sisult olid ülejäänud pakkumised enam-vähem sarnased. Otsus liituda Pärnuga sai tehtud lõpuks selle pealt, et nemad olid esimesed kes minu vastu huvi tundsid. Samuti andis otsustamiseks positiivse tõuke kohtumine Pärnu Sadama treenerite Heiko Rannula ja Gert Kullamäega, kes väga selgelt tutvustasid klubi eesmärke, võimalusi ja minu rolli võistkonnas.

 

Mis eesmärkidega Pärnusse suundud?

Eesmärgiks on treeningutel maksimaalselt pingutada ja korvpallurina kõikides elementides veelgi areneda ning anda minule usaldatud mänguminutite jooksul endast kõik ja aidata võistkonnal edu saavutada.

 

Kas otsisid väljundit ka piiri taga?

Otseselt ei olegi välismaa võimalust väga otsinud. Mul on veel kaks klassi gümnaasiumit jäänud ja piiri taha minnes oleks seda kindlasti raskem lõpetada kui siin olles ja eks piiri taha saab ka kahe aasta pärast minna. Põgusalt on välismaale minemise teemal juttu olnud Tanel Einaste ja spordiagent Reed Nopponeniga kuid konkreetseid otsuseid tehtud ei ole.

 

Koos `02 aastakäiguga vedasid Viimsi U18 vanuseklassis hõbemedaliteni ja olid osaline ka pronksmedalitega lõppenud esiliiga hooajal. Kuidas meenutad Viimsi klubi? Erinevaid treenereid. Ruut, Lips, Toomas, Saar, Traumann, Evart?

Arvan, et minu arengule on kaasa aidanud mitme erineva treeneri käe all treenimine ja mängimine. Viimsi klubile ja kogu treenerite tiimile olen kõige eest väga tänulik, nii treeningtingimuste kui ka erinevate treenerite poolsete kogemuste ja korvpalli teadmiste jagamise eest. Aitäh!

 

  • Treener Hugost

Valdo Lips, „Hugo on suurepärane eeskuju, kuidas kohusetundlikkusega ja tahtmisega järk-järgult areneda. Hästi treenitavana („coachable“) ja heade füüsiliste eeldustega on Hugol võimalus jõuda korvpallis kõrgele. Palju õnne Hugole korvpalluri karjääris järgmise sammu astumise puhul! Kindlasti Hugo mõistab, et oluline töö oma potentsiaali realiseerimiseks seisab alles ees.“

 

  • Klubi tegevjuht Tanel Einaste

Eeskätt palju õnne ja edu Hugol, kes on selle võimaluse kindlasti ära teeninud! Mul on olnud hea meel seda arengut kõrvalt näha ning organisatsiooni sees aasta-aastalt toetada, ehk minu poolt suur tunnustus ka kõikidele Hugo treeneritele kuid nagu Valdo ütles, on võti ikka Hugo enda treenitavus! Usun, et see areng jätkub ja peagi teeb Hugo veel sammu kõrgemale. Meie oma partneritega jälgime Hugo arengut ja otsime võimalusi siia veelgi hoogu anda.

Ning loomulikult on meil klubina endil käegakatsutav eesmärk, et lähiaastatel ei pea mängijad järgmise sammu tegemiseks, ehk ennast meistriliiga proovile panekuks Viimsist lahkuma. Töö selle nimel käib ja kogukonna tellimus selleks on olemas.

 

  • Hugo viimase kolme hooaja individuaalne statistika Eesti esiliigas ja noorte meistrivõistlustel:

2017/2018 Saku I liiga: 1 punkt, 1 lauapalli; EMV U16: 20 punkti, 4 lp

2018/2019 Saku I liiga: 12 punkti, 4 lp; EMV U18: 25 punkti, 10 lp

2019/2020 Saku I liiga: 22 punkti, 5 lp; EMV U18: 25 punkti, 10 lp

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

 
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...