Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Korvpalliklubi Viimsi/Estover teine vilistlasturniir "Viimsi Basketball Never Stops" (0)
19.08.2020

Pühapäeval 16.augustil kogunesid Korvpallilubi Viimsi/Estover endised õpilased Karulaugu Spordikeskuse korvpalliareenil, et maha pidada sõbralik vilistlaspäev.

Sõbralikus võtmes turniiril, kus võitjat ei selgitatud, osales 5 meeskonda. Lisaks korvpallimöngudele jagus päeva loosiauhindu klubi teoatejatelt, sh korvpallijalatsid Nike Zoom Freak Nike Esinduskauplustelt. Korvpalluritele kattis laua Burger Kitchen Tänavagurmee.

Treener Tanel Einaste käe all korvpallitreeningud alustanud, 1996.aastakäigu mängujuht, täna Stockholmi Kõrgemas Majanduskoolis õppiv Alan Joonatan Rebane, “Mul oli siiralt hea meel näha kõiki neid kellega jagasin kunagi raskeid kui ka väga häid hetki. KK Viimsi vilistlasturniir näitas selgelt kui tugev on korvpalli kogukond Viimsis ning vilistlasena on mul uhke selle liige olla!”

Treener Teet Tiisveldi õpilane, 1995.aastakäigust ja päeva üks korraldaja Sander Kõiva, “ Väga tore oli kunagisi meeskonna- ja klubikaaslasi uuesti koos palliplatsil näha. Kõik lahkusid hea emotsiooni ja veel paremate sõpradena, seega võib ürituse kordaläinuks lugeda.”

Korvpalliklubi Viimsi/Estover tegevjuht Tanel Einaste sõnul oli turniiri eesmärk vanad võitluskaaslased kokku tuua ja koondada inimesed, keda klubi läbi aastate mõjutanu on, "Oma parimast kogemusest tean, et korvpall on selline mäng, kus meeskonnakaaslaste sõprus kestab. Kindlasti on see kogukond, keda oleme läbi aastate mõjutanud, inspireerinud ja motiveerinud ning kellele meie tegemised korda lähevad suurem kui vaid tänane liikmeskond. Soovime kaasata Viimsi korvpallikogukonna tegemistesse ka meie endised õpilased, olgu see fänni, toetaja, vabatahtlikuna või mingis muus võtmes. Samas oli kokkutulek ka meie võimalus vilistlastele midagi tagasi anda, kuna tänaste õpilaste võimaluses treenida korvpallijaoks ehitatud Karulaugu areenil on kindlasti neil kõigil oma osa, ehk vaid tänu meie liikmeskonna suurusele ja varasemate õpilaste aktiivsusele ja edukusele on see võimalikuks saanud. Aitäh osalejatel ning korraldusmeeskond Ever, Martti ja Kaspar ning loomulikult Sander! Järgmine kord tuleme kindlasti kokku 2022, kuyi klubi tähistab 20.sünnipäeva."

 

Vaata fotogaleriid SIIN

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...