Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
MÄNGUPÄEV - lahing võõsil! (0)
09.09.2020

Paf Superkarikas 1/16-finaal: KK Viimsi/Noto @Kose 2020

Viimsi esindusmeeskond alustab oma hooaega ja läheb esimeses ringis vastamisi Kosega. Seria avakohtumine toimub kolmapäeval 9.septembril Kosel ning korduskohtumine 18.septembril Viimsis, Karulaugu areenil.

Algava hooaja eel peatreeneri rolli asunud Martin Toomas oli arusaadavalt põnevil, "Minule uues rollis ja meeskonnale hooaja esimene mäng ning seda veel meile täiesti tundmatu vastasega. Läheme mängima oma parimat mängu ei üle ega alahinda ühtegi vastast! Ehk rohkem kui vastase tegutsemine, on oluline, et meie omad asjad ära teeks."

Uue hooaja algust ootab pikkisilmi ka meeskonna kapten Kristjan Evart, "Pikk aeg on möödas sellest kui viimati sai 5x5 korvpalli mängida ja loomulikult on isu väljakule joosta suur. Kuna kahe hooaja vahel on meeskonnas on toimunud muudatusi nii mängijate osas kui ka kui ka treeneripingil, lisab see veelgi põnevust. Kindlasti võtab oma aja, et me kõik ühtemoodi üksteisest aru hakkame saama aga loodame hooaega korralikult alustada juba täna Kosel."

Korvpalliklubi Viimsi/Estover tegevjuht Tanel Einaste sõnul meeskonna eesmärgid kõrged, „Olles olnud viimasel kahel aastal medalil, lõpetamata jäänud lõppenud hooajal seda küll virtuaalselt, ei saa me seada madalamaid sihte. Seda eriti valguses, et oleme edukas dialoogis kogukonnaga, et lähiaastateks ettevalmistada meie liitumist meistriliiga tasemel. Samas on meie DNA-siiski laste- ja noortekorvpall, mis paneb treeneritele toplet surve ja veidi vastuolulised eesmärgid, ehk meeskonna tulemusel kõrval esile tuua uued raiested, toomid.“

 

Üle nelja aasta lisandub Eesti korvpalli võistluskalendrisse meeste karikavõistluste turniir ja seda Paf Superkarika nime all. Esimese ringi mängudega tehakse algust juba sel nädalal. 

Kokku registreerus karikavõistlustele 24 võistkonda, kes loositi seejärel paaridesse. Kaheksa kõige kõrgema asetusega meeskonda alustavad mängimist 1/8-finaalidest, ülejäänud alustavad 1/16-finaalidest. Kõik seeriad mängitakse kahe mängu kokkuvõttes ja esimene kohtumine leiab aset nõrgema asetusega meeskonna kodus. 

 

Paf Superkarikas 1/16 finaal, 1.mäng:

KK Viimsi/Noto vs Kose 2020 
K, 09.09. Kell 19:00 Kose Gümnaasium
Jälgi on-line statistikat http://online.basket.ee/

 

Meeskonna: nimisponsor: Noto Viimistlussalong
Toetajad: Sisustusekspert ja Viimsi vald
Varustuspartner: Nike Esinduskauplused
Veepartner: evian
Füsioteraapiapartner: Reakt Füsioteraapia

Meeskonna treenib tugevaks: Golden Glub Viimsi


Liitu ka fännklubiga! Info SIIN

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...