Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto teenis korvpalli karikavõistluste 1/8 finaalseeria korduskohtumises 10 punktilise võidu ja edenes kahe mängu kokkuvõttes Eesti 8 parima sekka (0)
26.09.2020

Korvpalliklubi Viimsi/Estover esindusmeeskond KK Viimsi/Noto alistas Paf Superkarika 1/8 finaalseeria 2.mängus KA Tallinna Kalev/TSK  73:63. Kaheksandik finaalseeria kokkuvõttes tähendas see viimsilaste 3 punktist paremust ning jõudmist järgmisesse ringi, ehk Eesti 8 parima sekka.

Reedel akadeemia koduväljakul, Tallinna Õismäe Vene Lütseumis, toimunud kohtumises nägi publik mängu tähtsusele omast võitluslikku kuid tõusude ja mõõnadega kulgenud mängu, kus mõlemad pooled suutsin 10 punktiga nii juhtima minna kui ka taha jääda ning teha vastavalt 16:0 ja 10:0 punktilisi vahespurte. Kuigi viimsilased olid kogu mängu vältel hädas visketabavusega, siis tänu meeskondlikule ja agressiivsele tegutsemisele saavutati viimaseks minutiks 7 punktiline edu, mis kahe mängu kokkuvõttes oleks tähendanud viiki ja seega lisaaega. Mihkel Allorgi lõpusireeniga koos tabatud kolme punkti vise viis aga viimsilased kohe sellest paarist edasi.

KK Viimsi/Noto treener Valdo Lips, „Suurepäraselt thriller, suurepärane võit. Müts maha meeste ees! Üliraske töö, kuna visketabavus ei ole hetkel meie tasemel, aga mehed ei andnud alla, ei lasknus häirida nendest möödavisetest. Lootsid, lootsid ja tegid metsikut tööd ja lõpptulemusena oleme järgmises ringis.“

Otsustava kaugviske tabanud Mihkel Allorg,  „Teisipäevasest mängust oli kehv maitse suus, kui kehva esitlusega kaotasime, õnneks, vaid 7 punktiga. Aga tegime sellest oma järeldused, mida muutma peame. Täna saime energia mitu korda hästi üles aga siis tuli mõõn ja jäime taas 10 puntiga taha. Aga puhta kaitse ja tahtmisega jõudsime ikkagi siia lõppu. See viimane on alati fifti-fifti, õnne vise - seekord läks!“

Meeskonna esindaja Tanel Einaste, „Sellised mängu lõpud ja visked on alati loto, et juba normaalajaga pääsu järgmisesse ringi vormistasime aga tegelikult olime valmis ja enesekindlad ka lisaaja suhtes. Sellega täitis meeskond hooaja esimese eesmärgi, Viimsi meeskond on Eesti 8 parima seas, ehk võime öelda meistriliigas. Ja loomulikult vaatame põnevusega kuid pingevabalt ka eesootavate veerandfinaalide suunas.“

 

PAf Superkarikas veerandfinaalis läheb Viimsi esindusmeeskond vastamisi Rakvere Tarvasega. Mängude toimumise ajad ei ole tänaseks veel teada.

 

Jalmar Joosep Saar 19 punkti, 4 lauapalli ja 3 korvisöötu. Mihkel Allorg 15 punkti, 5 lauapalli ja 6 vaheltlõiget. Kristjan Evart 12 punkti, 6 lauapalli ja 3 korvisöötu.

 

VAATA!

  • Intervjuu Allorgi ja Lipsuga SIIN
  • Mängu statistikat SIIN

               

JÄRGMINE KODUMÄNG!

02.oktoober. Kell 19:00 Karulaugu Spordikeskus.

  • Saku I Liiga: “Ballzy eri: KK Viimsi/Noto vs Keila Korvpallikool”

 

Meeskonna: nimisponsor: Noto Viimistlussalong

Toetajad: Sisustusekspert ja Viimsi vald

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused. Veeparartner: evian

Füsioteraapiapartner: Reakt Füsioteraapia

Meeskonna treenib tugevaks: Golden Glub Viimsi

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...