Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
COVID-19 eritingimused, piirangud: Töökorraldus alates 3.veebruarist. TÄIENDATUD 5.02.20221 (0)
05.02.2021

Lähtudes Vabariigi Valitsuse 19. augusti 2020 korraldusest nr 282 „COVID-19 haiguse leviku tõkestamiseks vajalikud liikumisvabaduse ning avalike koosolekute pidamise ja avalike ürituste korraldamise piirangud“ ning selle korralduse muutmise korraldusest nr 48, lubatakse alates 3. veebruarist 2021 spordivõistlused ja spordi- ja liikumisüritused ainult juhul, kui alaliidud on loonud vastava juhendi, mille alusel saavad treeningud/võistlused toimuda turvaliselt. 

5.02.2021

Tulenevalt Vabariigi Valitsuse korraldusest nr 282 (muudetud 30. jaanuar 2021  „COVID-19 haiguse leviku tõkestamiseks vajalikud liikumisvabaduse ning avalike koosolekute pidamise ja avalike ürituste korraldamise piirangud“ on sporditreeningud siseruumides alates 03.02.2021 lubatud kui:

  • üksnes juhul, kui selle läbiviimisel on tagatud, et osalejate arv rühmas ei ole rohkem kui 11 inimest

(sealhulgas juhendaja). Teiste rühmadega tuleb hoida vähemalt kahemeetrist vahemaad, välja arvatud koos liikuvad või viibivad perekonnad või juhul, kui nimetatud tingimusi ei ole mõistlikult võimalik tagada;

  • Võistkondlikud alad, kus esineb juhuslik kontakt, loetakse madala riskiga tegevuseks juhul, kui spordialaliit on koostanud riskide maandamise meetme ning need on kooskõlas Kultuuriministeeriumi juhiste ja kooskõlastatud Terviseametiga.

Terviseameti poolt kinnitatud Korvpalliliidu "Riskide maandamise juhend" SIIN

 

Tanel Einaste, "Uue korra ja meetmete alusel on nüüd võimalik rühmatreeninguid läbi viia ka siseruumides ja teha ka kontaktseid harjutusi ning mängida 1 vs 1 kuni 5 vs 5. Samas on see võimalus käsikäes kohustusete ja tingimustega, mis nõuavad operatiivset ja logistilist tegutsemist, mis tõttu palume kõikidel mängijatel tutvuda ja kinni pidada kehtestatud meetmetes. Igal treeningrühmal, -keskusel ja -saalil võivad olla seejuures omad iseärasused, ehk kõige täpsema käitumise juhendi, mis, kuidas, millal ning treeninplaani saate oma treenerilt. Aga üldpõhimõtted on ikka samad: treeningul osalevad ainult terved mängijad; sisruumdies kanna maski; spordikeskusesse ja väljakule saabudes desinfitseeri käed; ära saabu treeningule liiga vara ja lahku esimesel võimalusel; kasuta ainult Sulle määratud riieturuumi jt."

 

Täpsemad treeningpaiga ja -rühmapõhised käitumisjuhised oma treenerilt.

 

...

3.02.2021

 

Hetkel, so K 3.02.2021 kell 12, ei ole meieni jõudnud  Terviseameti poolt kinnitatud Korvpalliliidu riskide maandamise juhendit.

Seega hetkel ei ole lubatud 10+1 ja kontaktne treening, ehk sisetingimustest/korvpallitreeningute puhul tuleb johtuda 2+2 põhimõttest, st ühe korvi all võib olla 2 inimest, sh: mängija ja juhendaja või mängija ja mängija.

Edastan täpsema info ja riskide maandamise juhendi esimesel võimalusel!

...

Tanel Einaste, "Uute reeglite ja juhistega saame peale Korvpaliliidu riskide maandamise juhendi heakskiitmist, mis peaks juhtuma eeldatavalt kolmapäeval 3.veebruar, jätkata sisetingimustes treeningutega 10 mängijat + juhendaja põhimõttel, tehes seejuures kontaktseid harjutusi ning ka mängida 1x1 kuni 5x5. See kehtib kõikidele treeningrühmadele ja vanustele alates noorimatest lõpetades harrastuskorvpalluritega. Samuti vabaneb lisaks meistriliigale, kes treenis ja võistles ka seni, piirangute alt ka esiliiga, ehk meie esindusmeeskond hakkab treenima ja peagi ka mängida tavapäraselt, seda loomulikult jälgides nimetatud riskide maandamise juhiseid. Seni, so kuni 3.veebruar palun kõikidelt palluritelt veel kannatust ja koostööd, ehk kinni pidada senistest juhistest, mille alusel kontakte treening ja mäng ei ole lubatud. Kindlasti olles vastu pidanud seni, peame vastu veel ka need 2 päeva."

 

Sisetingimustes on lubatud mittekontaktne või madala riskiga tegevus või treening üksnes juhul, kui selle läbiviimisel on tagatud, et osalejate arv rühmas ei ole rohkem kui 11 inimest, sealhulgas juhendaja. 

Võistkondlikud alad, kus esineb juhuslik kontakt, sh korvpall, loetakse madala riskiga tegevuseks juhul, kui spordialaliit on koostanud riskide maandamise meetmed ning need on kooskõlas Kultuuriministeeriumi juhistega ja kooskõlastatud Terviseametiga. 

Eesti Korvpalliliit loob koostöös teiste pallimängude alaliitudega treeningutel riskide maandamise juhendi, mis jõustub kõikide eelduste kohaselt kolmapäeval, 03.02.2021.

Muudatuste jõustumiseni lähtutakse senini kehtinud piirangutest ja juhistest. 

 

Täpsemalt SIIN

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...