Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto pidi võõral väljakul tunnistama vastase paremust (0)
26.02.2021

Korvpalliklubi Viimsi/Estover esindusmeeskond KK Viimsi/Noto korvpalli Eesti esiliigas hooaja teise kaotuse, jäädes võõral väljakul alla Taltech duubelmeeskonnale 78:84.

Peale 2,5 kuu pikkuseks kujunenud koroona-viirusest tingitud võistluspausi taas väljakule pääsenud viimsilased  alustasid mängu paremini ja meeskondlikult tegutsedes võideti avapoolaeg 47:41.

Tudengid pöörasid mängu enda kasuks teisel poolajal, kolmas mänguperiood võideti 25:18 ja neljas 18:13, kui Viimsi mängujoonis takerdus, pall peatud ning ei suudetud leida loogilisi rünnakulahendusi. Ilma Mihkel Allorgi ja Saamuel Rõigaseta mänginud viimsilased olid veel kolm minutit enne normaalaja lõppu kahe punkti kaugusel, 76:78, kuid otsustavatel hetkedel ei suudetud rünnakuid lahendada.

Jaanuari alguses meeskonnaga liitunud ja oma esimeses ametlikus mängu pidanud treener Tony Liivaku sõnul andis tunda pikk mängupaus, „Mäng oli rabe. Pole kaua saanud mängida. Vastane oli päris argressiivne ja jäime nendega hätta, eriti teisel poolajal. Aga teeme omad korrektuurid ja järgmine mäng jälle paremini.“

Jorgen Rikberg 22 punkti. Kristjan Evart 17 punkti. Kaarel Traumann 16 punkti, 8 lauapalli ja 5 korvisöötu. Jalmar Joosep Saar 14 punkti ja 8 lauapalli.

 

Peale 12. mängudevooru asuvad viimsilased, 9 võidu ja vaid 2 kaotusega, esiliiga turniiritabeli 3.kohal.

 

VAATA!

  • Mängu statistikat SIIN
  • Esiliiga turniiritabelit SIIN
  • Intervjuu Tony Liivakuga SIIN

 

JÄRGMINE KODUMÄNG!

5.märts kell 19:00 sport.televison.ee

  • Saku I Liiga: “Miterassa eri: KK Viimsi/Noto vs Tartu Ülikool II”

 

 

Meeskonna: nimisponsor: Noto Viimistlussalong

Toetajad: Sisustusekspert ja Viimsi vald

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Veeparartner: evian

Füsioteraapiapartner: Reakt Füsioteraapia

Meeskonna treenib tugevaks: Golden Glub Viimsi

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...