Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto pidi play-off seeria avamängus tunnistama vastase paremust (0)
19.05.2021

Peale sunnitud koroonapausi äkilise lõpu saanud põhiturnirii jätkab korvpalli Eesti esiliiga play-off mängudega, kus  Viimsi esindusmeekond läheb vastamisi Tamsalu Los Toros/TalTechiga. Põhiturniiri olid meeskonnad lõpetanud vastavalt viimsilased 3.kohal, 10 võidu ja 2 kaotusega, ning TalTech 6.real, 7 võidu ja 6 kaotusega.

Seeria avamängus viimsilate koduväljakul haarasid külalised, meistriliiga mängijate toel, kes saanud priiranguteta treenida ja mängida läbi terve hooaja samal ajal kui esiliiga meeskonnad on pidanud tegema sundpause, initsiatiivi. Sel korral olid väljakul „erinevad masinaklassid“ ning agressiivse kaitse toel sundisid külalised viimsilasi eksima ( mängu lõpuks 28 pallikaotust) ning rasketele visetele.

Avaveerand külalistele 11:26 ja poolaeg 22:44.

Kuigi kolmanda veerandaja alguses ja ka veel neljandal veerandajal suutsis väljakuperemehed teha omapoolsed vahespurdid ja jõuda veel 9 punkti kaugusele, siis võitjas kahtlust ei tekkinudki. Lõppskoor tablool 57:71.

Meeskonna kapten Kristjan Evart tunnistas, et mängu- ja veelgi enam treeningkeeld on võistkonna sooritusele sügava jälje jätnud, „Meie jaoks on vahepeal saalid kinni olnud ning oleme paar nädalat treenida saanud. Täna lõi see meeskondade erinev masinaklass selgelt ka välja. Neil oli rammu rohkem, millega panid meie liinid kinni. Au vastastele, et täna olid nad kindlasti tugevam võistkond.“ Vaadates reedesse, kui toimub seera teine kohtumine jätkas Evart, „Eks me taktikas jääme enda asjadele kindlaks ja ega taktika ka alati ei aita, kui vastane igas olukorras grammi ees on. Aga kindlasti võitmatu sats nad ei ole ja läheme lahingut andma.“

Tony Liivak, „Vastased esimese poolaja võitsid. Nüüd peame tegema omad korrektuurid, et reedel teine poolaeg ja mäng siia tagasi tuua! Oleme saanud need kaks nädalat korralikult treenida aga kindlasti esimesel veerandajal lõi välja vastase treenitud, kui nad meid kaitses ära surusid.“

Kristjan Evart ja Jalmar Joosep Saar 11 punkti ja 6 lauapalli. Jorgen Rikberg 8 punkti.

Seeria 2. ja vajadusel 3.mäng toimub vastavalt reedel 21.mai TalTechi ja teisipäeval 25.mai taas viimsilaste koduväljakul.

 

Mängu eel anti Viimsi meeskonna kaptenile Kristjan Evartile üle Saku esiliiga novembrikuu parima mängija auhind ning klubi pikendas toetuslepingut AS Alexela, mille alusel jätkab ettevõte klubi toetamist ka järgmisel hooajal.  . Seejuures on toetuse maht otseselt seotud liikmeskonna aktiivsusega. Alexela annab jõudu Viimsi korvpallile. Anna Sina ka!

Korvpalliklubi Viimsi/Estover energiapartner Alexela klubi kogukonnale väga hea pakkumise elektrienergia, maagaasi ja autokütuse soetamiseks.

Lepingu allkirjastasid MTÜ Korvpalliklubi Viimsi tegevjuht Tanel Einaste ja AS Alexela tegevjuht Aivo Adamson.

 

VAATA!

  • Mäng täispikkuses SIIN
  • Fotogalerii SIIN
  • Mängu statistikat SIIN
  • Esiliiga turniiritabelit SIIN
  • Intervjuud Evarti ja Liivakuga SIIN

 

JÄRGMISED MÄNGUD

  • Reede 21.mai kell 18:30 @ TalTech Spordihoone, Saku I Liiga ¼ finaaleeria 2.mäng: KK Viimsi/Noto @ Tamsalu Los Toros/Taltech
  • VAJADUSEL! Teisipäev 25.mail kell 19:00 @Forus Spordikeskus Viimsi, Saku ¼ finaalseeria 3.mäng: KK Viimsi/Noto vs Tamsalu Los Toros/Taltech.

 

Meeskonna: nimisponsor: Noto Viimistlussalong

Toetajad: Sisustusekspert ja Viimsi vald

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Veeparartner: evian

Füsioteraapiapartner: Reakt Füsioteraapia

Meeskonna treenib tugevaks: Golden Glub Viimsi

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...