Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri
22.04.2024
Koolivaheajal, 20.aprill 2024.a kuni 28.aprill 2024. a, toimuvad treeningud muutunud treeningplaani alusel.
Kommenteeri
22.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Spordiõppe rahastamine (0)
01.10.2021

Korvpalliklubi Viimsi tegevust rahastatakse peamiselt kolmest allikast:

  1. Liikmed, sh:
    1. liikmemaks;
    2. võistlustel ja laagrites osalemine.
  2. Avalik sektor, sh:
    1. kohalike omavalitsuste (KOV: Viimsi vald ja Tallinna linn) sporditegevuse toetus ehk nö pearahad;
    2. riiklik treenerite tööjõukulude toetus.
  3. Omatulu, sh:
    1. toetajad-sponsorid;
    2. ürituste korraldus jms.

 

Klubi tegevjuht ja  Tanel Einaste täpsustab, "Klubi 2021/2022 hooaja eelarve ületab taaskord poole miljoni euro piiri. Vastavad suhtarvud ja osakaalud liikmete, avaliku sektori ja klubi omatulude vahel jagunevad: 33% liikmeskond; 27% avalik sektor; 40% omatulu. Tänu KOV sporditegevuse toetustele (arvestuslik baasraha Viimsis 240 eur/aastas ja Tallinnas 200 eur/aastas), klubi omatulule ning sponsorite panusele katab lapsevanemate makstav liikmemaks vaid osa reaalsetest spordiõppe kuludest." 

Einaste jätkab, "Pearaha on süsteemseks ja absoluutarvus väga oluliseks osaks spordiõppe kulude katmisel, ehk lapsevanema osaluse vähendamisel. Seega on väga oluline, et Teie lapsele eraldatav sporditegevuse toetus jõuaks lapse huvihariduse kulude katteks."

Lisaks avaliku sektori vahenditele kaasab klubi Einaste algaval hooajal taaskord rekordmahus ka toetajate vahendeid, "Lisaks avalikult sektorile panustavad alanud hooajal enneolematult suurel määral ka meie toetajad-sponsorid, kelle panus jagatuna iga treenitava kohta on sel hooajal ligi 170 eurot, ehk see on raha, mille klubi kaasab lapsevanema omaosaluse vähendamiseks. Täpsuse mõttes, kuna lisaks noortesüsteemile haldame ka meistriliiga meeskonda, siis sellesse summasse ei ole arvestatud meeskonna ülalipidamist, vaid see on sponsorite poolt noortekorvpalli investeeritav raha."

Liikmemaksude osas peab Einaste korvpallitreeninguid üheks soodsamaiks, " Kui vaadata, mis ümberengi toimub, siis 2x nädalas treenimine maksab 50 ja enam eurot. Meie lasteaia grupid, kes osalevad treeningul 1x nädalas maksvad 15 kuus. Edasi järgmised astmed on vastavalt 30, 40, 45 ja 50 eur, ehk meie korvpallitreeningute eest ei maksa keegi üle 50 euro kuus, kuid see tähendab ka treeninguid 5 kuni 6 korda nädalas. Küll peab arvestama, et liikmemaks on aastaringne püsitasu ja öeldud summad kehtivad, kui lapsevanem on sporditegevuse toetuse saajaks määranud meie klubi. Aga meie korvpallitreeningud toimuvad aastaringselt va treenerite üldpuhkus, 4 nädalat."

 

Lisaks pakub klubi liikemaksu soodustusi nii spordimeisterliikuse alusel ning lapsevanema avalduse põhjal, majanduslikel põhjustel. Samuti treenib pere teine laps meie juures 50% ja kolmas laps lausa 100% soodustusega.

 

Loe täpsemalt


Määra sporditegevuse toetuse saajaks 

MTÜ Korvpalliklubi Viimsi SIIN

(KK Viimsi, Kesklinna KK, GAG Korvpalliklubi)

 

Miks valida Korvpalliklubi Viimsi?

  1. Kaasaegsed treeningtingimused ja treeningmetoodika.
  2. Koolitatud treenerid. 
  3. Oma Klubi ideniteet ja sümboolika.
  4. Kaasaegne kommunikatsioon, sh treeningrühmade nädalaplaanid ja infokirjad, veeb, sotsiaalmeedia.
  5. Kuulumine Klubisse, ehk toetav organisatsioon ning lisaväärtus ühisüritustest.
  6. Klubiliikme soodustused.
  7. Korvpalliklubi Viimsi õppekava „Korvpall“ on registreeritud Eesti Hariduse Infosüsteemis, mis tagab õppekava vastavuse nõuetele, ehk sisulise kvaliteedi ning võimaluse Klubile makstav õppemaks kajastada koolituskuludena, ning seega saada tulumaksu soodustus.
  8. Rahvusvaheline võistlusväljund ja võimalus tegeleda saavutusspordiga.

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...