Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Edukas hooaeg Minikorvpalli Meistrivõistlustel (0)
29.04.2010

Korvpalliklubi Viimsi saavutas neljanda koha. Pronksmedalitest jäi puudu vaid kaks punkti.

Korvpalliklubit Viimsi esindasid turniiril treener Sulev Särekanno õpilased, 98/99 treeningrühmast.

Kokku osales Mini vanuseklassis (sünniaaasta 1998 ja nooremad) 33 võistkonda, kes olid jagatud kahte suurde regiooni.

Meie regioonis osales 16 võistkonda.

Meeskondade tase oli küllaltki erinev,sest paljudes meeskondades mängisid kaasa ka aasta või isegi kaks nooremad poisid. Peab mainima, et ka ligi pooled Viimsi poistest saab samas sarjas mängida ka tuleval hooajal.

Samuti oli regioonide tase erinev, mida tõestas ka vaheturniir, kus kahele viimasele finaali kohale pääsesid klubid just teisest regioonist.

 

Regiooni-turniiril saavutasime teise koha, kaotades ainult Audentese SKle, 66:41.

Samas saime väga olulise võidu ammuse konkurendi SK Altiuse üle 82:75, mis andis finaalturniiriks parema asetuse. See oli ilmselt ka hooaja parim mäng.Olulised olid ka mängud vs Rapla KK 54:35, vs H-Sport SK 49:33 ja BC Star Boysiga 89:51.

Need kolm võistkonda mängisid ka finaali kohtade eest.

 

Finaalturniir toimus Tartus, A le Coq spordihoones.

Veerandfinaali vastaseks saime Pärnu klubi KK Pauluse. Viimati mängisime sama meeskonnaga aasta tagasi Pauluse Märtsiturniiril, kus kaotasime 38:45.Olime seekord mänguks hästi valmis ja suutsime oma mängu kohe käima saada. Iveerandaeg möödus tasavägiselt, skoor 10:13. II viisik tegi kohe veerandaja alguses 12:0 vahespurdi, kuid siis mäng tasakaalustus.I poolaeg meile 24:19. III veerad möödus Pauluse surve allm mille tulemusena algas otsustav veerandaeg seisult 35:35. Tänu Sandri ja Joosepi resultatiivsele mängule spurtisime omakorda 6:0 ja suutsime lõpuni seda vahet ka hoida. Skoor 51:43.

See tulemus tagas koha nelja parema hulgas. Resultatiivsemad: Sander 16p, Robert 8p, tubli oli Kaur 8p.

 

Poolfinaal Erkmaa KKga kujunes väga ühepoolseks. Treener:”Läksime seda mängu ette kaotama ja see kajastus nii mängupildis, kui ka skooris, 104:31. Erkmaa KK on vaieldamatult tugev meeskond, kuid mängida tuleb kõigiga ja selles vanuses tähtsam tulemusest, on mägudest saadav oskuste pagas. Just mängud tugevama vastastega seda pakukski! Ütlesin ka pärast mängu poistele, et see on eneseuhkuse küsimus ja tähtis pole tulemus millega, vaid viis kuidas kaotada!” Henri-Sten12p.

 

Pronksi-mängus kohtusid Viimsi poisid Tartu Rockiga, kes veerandfinaalis oli suure üllatusena alistanud Audentese SK, 35:33.

Seekord alustasimemängu loiult ja jäime kohe taha 10:2. Sellele aitas kaasa tõsiasi, et vastaste pikk seisis terve veerandi 3sek.alas, mis on määrustega keelatud, kuid millele kohtunikud mingit tähelepanu ei pööranud. II veerandit alustasime jälle hästi, tehes 10:0 vahespurdi. Siis aga väsisime ja visked enam ei tabanud. Skoor 34:28 Tartule. III va.oli tasavägine ja vahe säilis. Skoor 49:44.

Tundus,et Tartu poisid tahavad rohkem võitu, kuid viimasel minutil jõudsime siiski 1p.kaugusele. 24sek. enne lõpuvilet suutsime audi
vastastele mängida, kuid saime veel ühe võimaluse, kui Rock ei tabanud vabaviskeid. Kahjuks meie viimane rünnak luhtus.

Skoor 56:55, mis tähendas hooaja lõpetuseks KK Viimsile neljandat kohta.

Otsustavaks võisid saada taaskord vabavisked 25/7, IV va.8/2. Sander 16p.,Robert 15p.,henri-Sten 19p.

Finaalis alistas Erkmaa KK Virumaa PK 67:53.

 

Treener Sulev Särekanno: “Süües kasvab isu.Olenemata sellest, et asetused meid soosisid, mängisime ka ise olulistel hetkedel hästi ja tegime kindlasti ilusa hooaja. Loodan,et poistel jagub nüüd enamgi tahtmist treenida japingutada. Suvi on ees.”

 

KK Viimsi 98: Kaur Kadak, Roland Abel, Sander Raieste, Robert Roos, Karl Joosep Lüüs, Mart Eek, Henri Sten Vainola, Henri Georg Kambura, Henri Särekanno, Karl Kukk, Stenver Pärn, Brent Stuart Ahvonen, Margus Liinev.

Treener Sulev Särekanno.

 

Finaalturniiri pildid.

 

See oli Korvalliklubile Viimsi kolmandaks Minikorvpalli Meistrivõistluste pronksimänguks. Varem on sama kaugele jõudnud treener Teet ja 95-poisid ning treener Tanel ja 96-poisid.

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...