Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Sportland teenis võõral väljakul hooaja 15.võidu (0)
20.02.2022

Laupäeval, 19.veebruaril Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga raames teenis KK Viimsi/Sportland võidulisa, kui võõral väljakul alistati Tallinna Kalev 97:75. Viimsilastele oli see hooaja 15 võiduks.

KK Viimsi/Sportlandi haras kohe initsiatiivi asudes mängu juhtima, mille tulemusena võideti esimene veerand 26:19 ja suurendas poolajaks edu 49:33.

Kuigi kolmandal veerandajal vähendasid kalevlased kaotusseisu hetkeks viiele-kuuele punktile ja püsisid kuni perioodi viimaste minutiteni tasavägises heitluses, siis otsustava veerandaja alguses spurtisid peatreener Valdo Lipsu hoolealused taas turvalisse eduseisu ja vormistades kindla 97:75 võidu. Seejuures ei juhtinud kalevlased mängu jooksul kordagi.

KK Viimsi/Sportland peatreener Valdo Lips, „Oluline, kohustuslik võit Tallinna Kalevi üle. Täna olime parem võistkond aga kahjuks tulid ikkagi erinevatel põhjustel mõõnad sisse aga oluline, et võit tuli. Nüüd väike paus ja mängud lähevad üha olulisemaks. Kahe nädala pärast, 6.märtsil, mängime kodus Raplaga, mis näitab meile suuna, kuhu me, siis teel oleme.“

 

Ronalds Zakis 25 punkti. Rain Veideman 18 punkti ja 6 korvisöötu. Taavi Jurkatamm 18 punkti ja 6 lauapalli. Devin Harris 13 punkti. KK Viimsi/Sporyland värskeim täiendus Tyler Roberson teenis mänguaega 16 minutit, millega panustas 10 punkti ja 15 lauapalli. Karl Johan Lips 10 punkti, 8 lauapalli ja 5 korvisöötu.

 

KK Viimsi/Sportland asub Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga turniiritabelis viieteistkümne võidu ja seitsme kaotusega neljandal real.

 

VAATA!

  • Mängu statistikat SIIN
  • Fotogaleriid SIIN
  • Mäng täispikkuses SIIN
  • Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga tabelit SIIN
  • Intervjuud Lipsuga SIIN

 

JÄRGMINE KODUMÄNG

Eesti-Läti Korvpalliliiga

6.märts kell 17, Forus Spordikeskus Viimsi

“VIIMSI EHITUS eri: KK Viimsi/Sportland vs AVIS UTILITAS RAPLA”

 

 

 

Meeskonna

Nimitoetaja: Sportland

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Veepartner: evian

Tugevaks: Golden Glub Viimsi

Majutab: Viimsi SPA

Toitlustab: Hawaii Davai ja Black Rose Pub

Fännikodu: Black Rose Pub

Saali paneb särama: Ledzep

Vormid hoiab puhtana: Nice`N`Clean

 

Liitu fännklubiga  SIIN

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...