Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Korvpalliklubi Viimsi duubelmeeskond krooniti korvpalli Eesti meistrivõisluste teise liiga meistriks ning teenis uueks hooajaks koha esiliigas! (0)
16.04.2022

KK Viimsi nime all mängiv KK Viimsi/Sporland duubelmeeskond alistas korvpalli Eesti meistrivõistluse teise liiga finaalmängus põhiturniiri parima Jõgeva VSK 82:63 ning krooniti sellega liiga meistriks ning ühtlasi tagasid viimsilased uueks hooajaks endale koha aste kõrgemal ehk esiliigas. Päev varem peetud poolfinaalis olid peatreener Tony Liivaku hoolealused alistanud Rapla Korvapllikooli 79:74.

Põhihooaja kolmanda kohaga lõpetanud KK Viimsi läks poolfinaalis vastamisi aste kõrgemal lõpetanud Raplaga. Neljapäeval Saku valla spordikeskuses peetud poolfinaalist väljus võitjana võidu KK Viimsi, kes tasavägises kohtumises alista Rapla Korvpallikooli 79:74 (27:17, 16:30, 20:9, 16:18).

Tony Liivak, Basket.ee-le, "Me teadsime, et Rapla on hea võistkond, neil oli 11-mänguline võiduseeria all. Teadsime, et tuleb raske mäng. Vastasel oli ebaõnne ka, liidrid kukkusid ära. Aga tihti on nii, et kui liidrid kukuvad ära, siis kerkivad teised esile. Meil meistriliiga mängijad pole igapäevaselt treeningprotsessis ja nende tulek lõi veidi rütmi sassi. Aga lõpp hea, kõik hea. Meie jaoks on väga oluline, et esiliigakoha kätte saime. See oli meil peamine eesmärk ja selle täitsime. Homme on tiitel mängus ja kui mäng käib tiitlile, siis ma arvan, et ei pea poisse eraldi kuidagi motiveerima. Kõik tahavad võidu peale minna. Esindusvõistkond oli Riias finaalturniiril tubli ja see positiivne emotsioon on edasi kandunud. Läheme pühapäeval võitlema."

Jorgen Rikberg 21 punkti ja 5 lauapalli. Ron Laanemaa 14 punkti. Kevin Sünd 13 punkti.

 

Teises poolfinaalis alistas põhiturniiri parim, Priit Vene juhendatav Jõgeva VSK 73:63 Keila Korvpallikool II.

Ühes finaalipääsuga olid mõlemad finalistid, Viimsi ja Jõgeva, kindlustanud uueks hooajaks koha kõremal, ehk Eesti meistrivõistluste esiliigas.

 

 

Teise liiga tänavuseks meistriks krooniti KK Viimsi meeskond, kes finaalkohtumise lõpuks oli kindlalt 82:63 (19:16, 19:16, 21:17, 23:14) parem Jõgeva VSK meeskonnast. Kui esimene poolaeg kulges enamasti Viimsi dikteerimisel, aga Jõgeva püsis veel ohtlikult lähedal, siis kolmandal aga eriti neljandal veerandajal surus Viimsi lõpuks oma kiirema mängu vastastele peale.

Finaalturniiri väärtuslikeimaks mängijaks valitud KK Viimsi tagamängija Ron Laanemaa, Basket.ee-le „Ma ei tulnud siia mitte millegi muu järele. Me oleme eelnevalt Jõgeva vastu kaotanud ja teadsime täna täpselt, mida teha. Tuli rahulikult ja külma närviga mängida, siis läheb ka hästi. Treener Tony sundis väga targalt meid jooksma ja ütles, et kui me Jõgeva tempos liigume, siis me ei võida seda mängu. Rohkem motivatsiooni meil polnud vaja."

Laanemaa kinnitusel on nii talle kui teistele esindustiimi tegemistesse kaasatud noortele ülimalt palju andnud kogenud meestega koos treenimine. "Mul on kolm suurt mentorit - Devin Harris, Rait-Riivo Laane ja Rain Veideman. Veidemaniga ma räägin kõige rohkem ja ta ka täna hommikul helistas mulle ning rääkis täpselt, mida tuleb teha ja kuidas ma pean käituma. Ta usub minusse palju ja see on minu jaoks väga oluline ning olen talle väga tänulik." Devin Harris oli kohtumist tribüünilt ka vaatamas ning temagi oli Laanemaale eelmisel õhtul vajalikud näpunäited välja jaganud.

Laanemaa isiklikust MVP tiitlist, "See on lihtsalt väike boonus, aga see pole üldse nii oluline. Eesmärk oli esiliigasse saada ja kõik muu on n-ö magustoit."

KK Viimsi peatreener Tony Liivak, „Esmalt tahan südamest tänada kõik mängijaid, kes selle suurpärase tulemuse saavutasid! Hooaja alguses sai eesmärgiks seatud finaalturniirile jõudmine, et võidelda koha eest esiliigas ja selle ka saavutasime. Lisaks meistritiitli võitmisele teeb head meelt see, et kõik meie mängijad tegid hooaja jooksul individuaalselt sammu edasi.“

 

Ron Laanemaa 23 punkti, 6 lauapalli, 4 söötu ja 4 vaheltlõiget. Jorgen Rikberg 16 punkti ja 5 lauapalli. Kevin Sünd 10 punkti, 8 lauapalli ja 6 korvisöötu.

 

Ühes finaalipääsuga olid mõlemad finalistid kindlustanud uueks hooajaks koha kõremal, ehk Eesti meistrivõistluste esiliigas.

 

VAATA!

  • Statistika
  • Mäng täispikkuses

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...